GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

PSG - Bayern Munchen » Nemții vin la Paris cu probleme uriașe de lot! Ponturile tipsterilor GSP

Articol de - Publicat luni, 12 aprilie 2021 16:00 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 16:16

PSG - Bayern Munchen se joacă marți, de la 22:00, în returul sferturilor de finală din UEFA Champions League. Confruntarea de la Paris va începe de la scorul de 3-2 pentru francezi, iar campioana Germaniei are nevoie de un meci perfect pentru a-și continua aventura de apărare a trofeului cucerit în sezonul trecut.

Pentru Bayern Munchen nu doar rezultatul din tur constituie o problemă înaintea jocului cu PSG, ci și situația alarmantă a accidentaților din lotul lui Hansi Flick. 10 jucători indisponibili are Bayern pentru returul de la Paris, iar lista s-ar putea mări pentru că alți doi fotbaliști au acuzat ceva probleme medicale în ultimele zile.

  • Lewandowski, Boateng, Coman, Costa, Goretzka, Tolisso, Sule,Tilmann, Hoffman (accidentați) și Gnabry (carantină) sunt marii absenți ai Bayernului pentru jocul cu PSG

Nici Mauricio Pochettino nu e prea liniștit în privința lotului, Marquinhos, Kurzawa, Icardi, Dialo (carantină) și Bernat fiind OUT pentru confruntarea cu Bayern. Vestea cu adevărat bună pentru PSG este revenirea în lot a lui Verratti, care a scăpat de COVID-19.

Așadar, putem vorbi despre un duel afectat teribil de accidentări și COVID-19, dar PSG și Bayern sunt formații care pot rămâne la un nivel foarte bun și în asemenea situații.

3-0pentru PSG a fost scorul ultimului duel direct cu Bayern disputat la Paris, în 2017

Ținând contă că a primit trei goluri pe teren propriu, Bayern are nevoie de o victorie spectaculoasă la Paris pentru a obține calificarea în careul de ași din Liga Campionilor. Și PSG e conștientă că nu poate sta doar la adăpostul succesului din tur, așa că sunt toate șansele să avem din nou o confruntare cu multe goluri între cele două formații.

PONT: Ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri în meci - cotă 1,58 la Superbet

PONT: Ambele echipe marchează și peste 3,5 goluri în meci - cotă 2,25 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează