GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

PSG - Manchester City: Cine câștigă duelul dintre Messi și Guardiola? Trei PONTURI pentru un meci spectaculos la Paris

Articol de - Publicat luni, 27 septembrie 2021 12:43 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 15:46

PSG - Manchester City reprezintă capul de afiș al rundei cu numărul 2 din grupele UEFA Champions League. Leo Messi primește vizita lui Pep Guardiola, în confruntarea echipelor cotate cu șanse importante la câștigarea competiției în acest sezon.

City a început spectaculos noul sezon din Liga Campionilor, cu o victorie cu nouă goluri în fața lui Leipzig (6-3). Dincolo, la Paris încă se vindecă rănile după un start ratat. Doar 1-1 cu Brugge, în condițiile în care PSG a avut în echipa de start tripleta Messi, Neymar, Mbappe.

Mauricio Pochettino e sub presiune, în special după momentul schimbării lui Messi, iar derby-ul cu City vine într-un moment în care PSG evoluează prost și are mari probleme de lot.

3 victoriila rând are Manchester City în fața lui PSG - toate în Liga Campionilor

Di Maria (suspendat) și Bernat, Kurzawa, Ramos și Verratti (toți accidentați) nu vor evolua pe Parc des Princes în fața lui City, în timp ce situația lui Leo Messi rămâne incertă. Argentinianul se reface după o accidentare la genunchi și e posibil să nu fie forțat în cazul în care nu va fi 100% recuperat până la ora meciului. Dincolo, la capitolul indisponibilități, Guardiola nu va putea conta pe Gundogan și Zinchenko, ambii accidentați.

PSG și Manchester City s-au întâlnit și în sezonul trecut, în semifinalele Ligii Campionilor. Guardiola a câștigat ambele dueluri cu Pochettino: 2-1 în Franța și 2-0 pe Etihad.

Trei PONTURI pentru PSG - Manchester City:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,65 la Superbet
  • Ambele echipe marchează - cotă 1,55 la Betano
  • Peste 9,5 cornere - cotă 1,60 la Unibet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează