GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Qatar - Ecuador: Start în primul Campionat Mondial disputat iarna! Trei PONTURI clare pentru meciul de deschidere

Articol de - Publicat sambata, 19 noiembrie 2022 21:37 / Actualizat duminica, 20 noiembrie 2022 03:28

Qatar și Ecuador deschid balul la Campionatul Mondial de Fotbal din 2022. La Al Khor, oraș situat în nordul Qatarului, se va bifa o premieră pe care mulți am fi crezut-o banc acum câțiva ani: turneu mondial de fotbal jucat iarna! În noiembrie și decembrie, fotbalul s-a oprit în toate campionatele pentru ca lumea să vadă Cupa Mondială.

  • Partida dintre Qatar și Ecuador reprezintă meciul de deschidere de la Campionatul Mondial din 2022, iar fluierul de start al lui Daniele Orsato se va auzi de la ora 18:00.

Qatar, cea mai mică țară care a găzduit vreodată Cupa Mondială, a investit peste 200 de miliarde de dolari pentru a putea pune în practică visul șeicilor. Acum, selecționata qatareză, cu mulți jucători inventați la Academia Aspire din Qatar, visează să debuteze cu dreptul. Adversară le va fi selecționata Ecuadorului, națiune care a așteptat verdictul de la TAS pentru a fi sigură că poate participa la Mondialul din Qatar.

Cum Qatar n-a fost obligată să joace niciun meci în preliminarii, având loc asigurat din postura de țară gazdă, selecționata ibericului Felix Sanchez și-a construit strategia pe multe meciuri amicale. În ultimele 5 dueluri, practic pe linia dreaptă înainte de Mondial, Qatar e neînvinsă: remiză cu Chile, 2-2, și 4 victorii consecutive: 2-0 cu Guatemala, 1-0 cu Honduras, 2-1 cu Panama și 1-0 cu Albania.

Dincolo, Ecuador a ajuns gâfâind în Qatar. Pe lângă problema utilizării unui fotbalist neeligibil, lucru anulat la TAS, ecuadorienii au terminat în genunchi preliminariile din zona Americii de Sud. După un start bun de competiție, Ecuador a bifat 3 remize și 1 înfrângere în ultimele 4 etape, dar a fost, totuși, suficient pentru a termina cu 2 puncte peste Peru și cu 3 peste Columbia, naționale care au ratat prezența la Mondial.

Trei COTE de SUPER MONDIAL pentru Qatar - Ecuador:

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează