GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Rangers - Slavia Praga: Hagi vs. Stanciu, episodul 2! Trei PONTURI ideale pentru confruntarea din Scoția

Articol de - Publicat joi, 18 martie 2021 14:50 / Actualizat joi, 18 martie 2021 14:50

Rangers - Slavia Praga se joacă azi, de la 22:00, în returul optimilor de finală din Europa League. În manșa tur, din Cehia, cele două formații au terminat la egalitate, scor 1-1, partidă în care Stanciu a marcat, iar Ianis Hagi a dat o pasă de gol.

Convocați de Mirel Rădoi la echipa națională, Ianis Hagi și Nicolae Stanciu sunt anunțați titulari în duelul dintre Rangers și Slavia Praga. Ținând cont de golul marcat în deplasare, dar și de problemele mari de lot pe care le au cehii, Rangers pornește cu prima șansă la calificare.

De altfel, și casele de pariuri oferă un ușor avans pentru trupa antrenată de Steven Gerrard. 2,35 este cota pentru victoria lui Rangers, în timp ce Slavia primește o cotă de 3,15 pentru a se impune, în timp regulamentar, la Glasgow. 3,35 este cota pentru un nou meci de egalitate.

Rangers traversează o formă senzațională în Scoția! Echipa lui Ianis Hagi a câștigat la pas titlul și n-a pierdut niciun meci oficial în 2021. St. Mirren - Rangers 3-2, la jumătatea lui decembrie 2020, este ultimul meci în care noua campioană a Scoției a ieșit de pe teren învinsă.

18meciuri consecutive fără eșec are Rangers în prezent

18meciuri la rând fără eșec are și Slavia Praga

Slavia Praga are și ea o serie extraordinară și, la fel ca Rangers, e neînvinsă de 18 jocuri, ultima înfrângere fiind înregistrată în ultimul joc din grupele UEFA Europa League, 0-4 cu Leverkusen.

CE PUTEM PARIA LA RANGERS - SLAVIA PRAGA:

  • Ambele echipe marchează - cotă 1,80 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,60 la Unibet
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,80 la Betano

Vezi și alte PONTURI de azi:

AC Milan - Manchester United: Să iasă „diavolii” din ei! Trei PONTURI pentru meciul zilei din Europa League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează