GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

AC Milan - Manchester United: Să iasă „diavolii” din ei! Trei PONTURI pentru meciul zilei din Europa League

Articol de - Publicat joi, 18 martie 2021 12:13 / Actualizat joi, 18 martie 2021 12:37

AC Milan și Manchester United se întâlnesc azi, de la 22:00, în cel mai așteptat duel al serii din Europa League. Confruntarea de pe San Siro începe de la 1-1, scor înregistrat în prima manșă, pe Old Trafford, iar „diavolii milanezi” și „diavolii roșii” de la United promit un spectacol pe cinste!

Milan a pierdut derby-ul cu Napoli din campionat, scor 0-1, și a părut că e cu gândul mai mult la duelul cu Manchester United din Europa League. Trupa lui Pioli n-a putut ține ritmul cu Inter în Serie A, dar pleacă din postura de favorită în duelul cu United după golul marcat în deplasare.

Stefano Pioli a primit și vești bune din zona accidentaților, asta după ce Milan a fost măcinată de probleme de lot în ultimele luni. Zlatan Ibrahimovici a revenit la antrenamente și are șanse mari să joace împotriva fostei sale echipe. Cel mai probabil, Ibra, care a revenit și la naționala Suediei, va începe meciul cu United de pe bancă și va intra, în caz de nevoie, în partea secundă. Theo Hernandez și Calhanoglu, fotbaliști care n-au evoluat pe Old Trafford, au revenit în duelul cu Napoli și vor fi titulari la Milan în această seară.

Nici Solskjaer nu e mai liniștit în ceea ce privește absențele! Cavani, Bailly, Martial, Jones și Mata sunt OUT pentru duelul cu Milan, în timp ce Pogba, revenit după accidentare, nu se va regăsi în formula de start.

TREI PONTURI PENTRU MILAN - UNITED:

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează