GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Real Madrid - Barcelona: Absența lui Benzema a mărit cota pentru succesul „galacticilor”. Trei PONTURI pe care le putem încerca la El Clasico

Articol de - Publicat duminica, 20 martie 2022 10:34 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 19:16

Real Madrid și Barcelona se întâlnesc azi, de la 22:00, într-un nou episod din El Clasico, cea mai mare rivalitate din Spania, dar și unul dintre cele mai așteptate dueluri la nivel mondial.

Confruntarea de azi le prinde pe cele două mari rivale în situații diametral opuse. Real Madrid e lider detașat în La Liga, cu 10 puncte deasupra locului secund, în timp ce Barcelona, în plină criză financiară și în proces de reconstrucție, se bate pentru a prinde un loc de Liga Campionilor.

Absența lui Karim Benzema, golgheterul și omul decisiv din ofensiva Realului, a modificat semnificativ cotele la casele de pariuri. De la 1,75 - 1,80 cât a fost cota madrilenilor la listarea jocului în oferte, acum succesul „galacticilor” e  cotat la 2,20 - 2,30.

3,20este acum cota pentru victoria Barcelonei pe Bernabeu. În scădere de la 4,50.

Nici Xavi nu e mai relaxat din punct de vedere al absenților, cu Dest, Fati, Sergi Roberto și Umtiti adăugați pe lista indisponibililor.

Trei PONTURI pentru Real Madrid - Barcelona:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează