GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Real Sociedad - Atletico Madrid: Simeone vrea să păstreze șefia în La Liga! Două ponturi pentru meciul de pe „Anoeta”

Articol de - Publicat marti, 22 decembrie 2020 09:42 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 09:42

Real Sociedad - Atletico Madrid se joacă azi, de la 20:45, într-un meci care contează pentru runda cu numărul 15 din La Liga. Atleti e pe primul loc, la egalitate cu Real Madrid, și speră să rămână la conducere și după deplasarea de la San Sebastian.

Real Sociedad, fostul lider din Spania, e în picaj în ultima perioadă. Alb-albaștrii n-au mai câștigat de cinci etape în campionat, iar dacă adăugăm și cele două remize din Europa League ajungem la șapte jocuri fără victorie pentru Sociedad.

De cealaltă parte, Atletico Madrid și-a revenit după înfrângerea dureroasă din derby-ul cu Real, 0-2, și s-a impus în Cupa Spaniei în fața modestei Cardassar, 3-0, dar a câștigat și în campionat, 3-1 în fața lui Elche.

În sezonul trecut, Atletico Madrid n-a câștigat în fața lui Sociedad. A fost victorie pentru gazde, pe „Anoeta”, scor 2-0, și doar remiză la Madrid, 1-1. Totuși, echipa lui Simeone stă mai bine dacă e să tragem linie după ultimele 10 confruntări directe. Atleti are șase succese, în timp ce Sociedad s-a impus de trei ori (de fiecare dată acasă), iar un joc s-a terminat la egalitate.

Chiar dacă au avut, mai mereu, o învingătoare, confruntările dintre Atletico Madrid și Real Sociedad nu au adus goluri multe. Doar trei dintre ultimele 10 meciuri directe au fost de „peste 2,5 goluri”, așa că ne putem aștepta și acum la un joc în care să nu vedem foarte multe reușite.

CE PUTEM PARIA LA SOCIEDAD - AT. MADRID:

  • X2 - cotă 1,37 la Unibet
  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,60 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Juventus - Fiorentina: O nouă seară perfectă pentru Ronaldo? Cu ce pariu COMBO mărim cota pentru victoria gazdelor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează