GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Juventus - Fiorentina: O nouă seară perfectă pentru Ronaldo? Cu ce pariu COMBO mărim cota pentru victoria gazdelor

Articol de - Publicat marti, 22 decembrie 2020 09:15 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 09:45

Juventus - Fiorentina se joacă azi, de la 21:45, într-o partidă care contează pentru etapa a 14-a din Serie A. Bătrâna Doamnă” e neînvinsă în actuala ediție și vrea să pună presiune pe Milan și Inter cu un succes în fața codașei Fiorentina.

După 13 etape, Juventus are 27 de puncte, obținute în urma celor șapte victorii și șase remize pe care echipa lui Pirlo le-a bifat în prima parte a sezonului din Italia. Campioana ultimelor ediții din Serie A nu a cunoscut gustul eșecului în actuala stagiune și are șanse mari să prelungească seria de invincibilitate, mai ales că la Torino va veni Fiorentina, formație care are parte de un sezon absolut dezamăgitor.

Echipa din Florența e abia pe locul 16, cu doar 11 puncte strânse în 13 meciuri. „Violeții” au doar două succese și n-au mai câștigat un meci în Serie A de aproape două luni. Ultima victorie a Fiorentinei în campionat a fost pe 25 octombrie 2020, în fața lui Udinese, scor 3-2.

De atunci, Fiorentina s-a mai bucurat doar în Cupa Italiei, tot în fața lui Udinese, la capătul unui meci decis în reprizele de prelungiri.

Juventus e un adevărat coșmar pentru Fiorentina. În ultimele 10 meciuri directe, „Bătrâna Doamnă” s-a impus de opt ori, în timp ce echipa antrenată în prezent de Prandelli a câștigat doar o dată. Un joc, chiar în sezonul trecut, s-a terminat la egalitate, 0-0, la Florența.

PONT: Victorie Juventus și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,52 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Real Sociedad - Atletico Madrid: Simeone vrea să păstreze șefia în La Liga! Două ponturi pentru meciul de pe „Anoeta”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează