GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

România - Armenia: În „Templu” se acceptă doar victoria! Trei PONTURI pentru un duel decisiv la revenirea naționalei în Ghencea

Articol de - Publicat luni, 11 octombrie 2021 02:30 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 02:35

România și Armenia se întâlnesc azi, de la 21:45, într-o partidă crucială în lupta pentru clasarea pe locul secund în grupă, poziție care permite accesul la barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022.

În acest moment, după șapte meciuri jucate, România se află pe poziția a 4-a, cu 10 puncte, în timp ce Armenia e o treaptă mai sus, pe locul 3, cu 12 puncte. Locul 2 este ocupat de Macedonia de Nord, tot cu 12 puncte, dar macedonenii întâlnesc Germania în această etapă. Dacă nu va fi din nou o surpriza și se va impune Germania, atunci România sau Armenia pot ajunge pe locul al 2-lea, în funcție de rezultat din Ghencea.

După 12 ani, naționala României revine pe Ghencea, iar miza este una imensă: victorie pentru a prinde locul de baraj! Un succes azi i-ar duce pe „tricolori” pe poziția a 2-a, implicând în aceste calcule succesul Germaniei în fața Macedoniei de Nord.

10 goluria marcat România în această campanie

10 goluria încasat Armenia în primele 7 meciuri

În meciul tur, România a pierdut dramatic duelul de la Erevan! Armenii au condus cu 1-0, dar „tricolorii” lui Rădoi aveau 2-1 în minutul 72. Cu Pușcaș eliminat în minutul 77, România a cedat toate punctele în două minute: 87 și 89. 3-2 pentru Armenia, iar acum suntem obligați să ne luăm revanșa.

Trei PONTURI pentru România - Armenia:

  • Victorie România - cotă 1,60la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,90 la Betfair
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,70 la Unibet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează