GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

România - Germania: Minune sau coșmar pentru „tricolori”? Trei PONTURI pentru cel mai complicat duel din preliminarii

Articol de - Publicat duminica, 28 martie 2021 13:31 / Actualizat duminica, 28 martie 2021 13:32

România - Germania se joacă azi, de la 21:45, într-o partidă care face parte din etapa a 2-a a grupelor de calificare la Campionatul Mondial din 2022. „Tricolorii” antrenați de Mirel Rădoi vin după victoria chinuită cu Macedonia de Nord, 3-2, și speră să iasă onorabil din duelul cu Germania, marea favorită la câștigarea grupei.

Germania e favorita clară la calificarea de pe primul loc, în timp ce România și Islanda rămân să se dueleze pentru locul secund din grupă, care va duce la baraj. Cam așa arată calculele simple, iar tot ce ar putea lua fotbaliștii naționalei din meciurile cu nemții va fi considerat bonus. Reușim minunea și facem un meci mare sau semnalele proaste de la meciul cu Macedonia de Nord vor transforma duelul cu Germania într-un adevărat coșmar?

Germania și România conduc, în acest moment, Grupa J, urmate în clasament de Armenia, care are tot trei puncte, dar un golaveraj inferior. Nemții au trecut fără probleme de Islanda, scor 3-0, și au anunțat că vin la București doar cu gândul la cele trei puncte.

Am văzut de-a lungul vremii de multe ori România. Dintotdeauna a avut jucători tehnici, care înainte de toate vor mingea, vor să joace cu ea şi vor să verticalizeze. În special axul central al liniei mediene e puternic, driblează foarte bine, sunt foarte periculoşi în ofensivă şi în faza de finalizare.
Joachim Low - selecționerul Germaniei

Lăudată pentru elanul ofensiv, naționala lui Rădoi e criticată pentru gafele din apărare. România a arătat rău din punct de vedere defensiv cam în toate partidele importante pe care le-a disputat în 2020, inclusiv la celebrul amical cu Belarus, terminat cu scorul de 5-3.

CE PUTEM PARIA LA ROMÂNIA - GERMANIA:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,55 la Superbet
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,52 la Betano
  • Prima repriză 2 - cotă 1,67 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează