GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Rusia - Danemarca: Dramatism total la Copenhaga! Danezii au nevoie de victorie la două goluri diferență! Ce cote mari putem prinde la pariuri

Articol de - Publicat luni, 21 iunie 2021 14:57 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 15:30

Rusia - Danemarca se joacă azi, de la 22:00, în cel mai așteptat meci al zilei de la Campionatul European. Danezii au nevoie de un succes la minimum două goluri diferență, dar și de ajutor din partea Belgiei pentru a obține calificarea în optimi.

Va fi nebunie totală pe Parken Stadium, la Copenhaga, acolo unde Danemarca trebuie să facă un meci mare pentru a obține biletele pentru optimile de finală ale Campionatului European. După două runde, Rusia e pe locul 2, cu 3 puncte, în timp ce Danemarca e pe ultima poziție, fără punct până acum. Totuși, victoria cu două goluri nu va fi suficientă pentru Danemarca: e nevoie și ca Belgia s-o învingă pe Finlanda!

Chiar dacă are două înfrângeri la rând (0-1 cu Finlanda și 1-2 cu Belgia), Danemarca încă păstrează șanse bune pentru calificare, asta pentru ca va avea meci direct cu Rusia, ocupanta locului secund în grupă. Naționala pregătită de Stanislav Cercesov are însă un mare avantaj în fața danezilor: nu e obligată să câștige pentru a ajunge în optimi!

Veștile bune venite de la Christian Eriksen i-au făcut pe danezi să arate mult mai bine în duelul cu Belgia. Chiar dacă au pierdut, danezii au făcut o prima repriză perfectă, iar Belgia a avut nevoie de intrările lui De Bruyne și Eden Hazard pentru a întoarce soarta meciului. Dincolo, Rusia vine după succesul la limită cu Finlanda, 1-0, și va încerca să plece neînvinsă de la Copenhaga.

Trei PONTURI pentru RUSIA - DANEMARCA:

  • Peste 1,5 goluri - cotă 1,40 la Betfair
  • Ambele echipe marchează - cotă 2,15 la Unibet
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,80 la Superbet
Ucraina - Austria: Toată lumea așteaptă un rezultat de egalitate! Cum s-au prăbușit cotele pentru „X” și ce SCORURI CORECTE putem juca la pariuri
PONTURI PARIURI
Ucraina - Austria: Toată lumea așteaptă un rezultat de egalitate! Cum s-au prăbușit cotele pentru „X” și ce SCORURI CORECTE putem juca la pariuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează