GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Ucraina - Austria: Toată lumea așteaptă un rezultat de egalitate! Cum s-au prăbușit cotele pentru „X” și ce SCORURI CORECTE putem juca la pariuri

Articol de - Publicat luni, 21 iunie 2021 00:20 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 00:40

Ucraina - Austria se joacă azi, de la 19:00, în cel mai controversat meci din ultima etapă a grupelor de la Campionatul European. Casele de pariuri au scăzut deja cotele pentru confruntarea de pe Arena Națională, acolo unde toată lumea pare să aștepte un rezultat de egalitate, suficient pentru ca ambele echipe să meargă împreună în optimi.

Cu Olanda care și-a asigurat deja prima poziție, Grupa C rămâne atractivă pentru locurile 2 și 3. Ucraina și Austria au câte trei puncte după primele două etape, iar o remiză le-ar putea duce de mână în optimi la EURO 2020.

În cazul în care ar termina la egalitate, Ucraina și Austria ar face patru puncte, iar trupa antrenată de Șevcenko va termina pe locul doi, în timp ce austriecii vor rămâne pe locul trei, dar cu șanse foarte mari de a termina între cele mai bune echipe care termină pe poziția a 3-a în grupele de la EURO. Cele mai bune patru echipe de pe locurile 3 se vor califica în optimi.

Cota pentru o remiză în Ucraina - Austria a scăzut dramatic în ultimele două zile. În prezent, egalul este răsplătit doar cu cote între 1,85 și 1,95, dar e posibil ca până la ora jocului „X”-ul să fie cotat și mai jos de agențiile de pariuri. 0-0 sau 1-1 sunt printre cele mai așteptate scoruri la confruntarea de pe Arena Națională, acolo unde este posibil ca niciuna dintre echipe să nu riște să atace victoria.

3,85 este cota pentru un meci care să se termine așa cum începe, 0-0, în timp ce cota pentru 1-1 este de 4,35. Casele de pariuri se așteaptă și la un meci cu goluri puține, pariul de „sub 2,5 goluri” primind o cotă de doar 1,35.

Playtech: Anamaria Prodan, imagine mega INCITANTĂ după scandalul divorțului. Dacă o vede Reghe, sigur se reîndrăgostește


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează