GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Salzburg - Bayern: Nemții vor să spele rușinea din weekend! Trei PONTURI pentru un duel tare în Austria

Articol de - Publicat miercuri, 16 februarie 2022 11:24 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2022 13:17

Salzburg - Bayern se joacă azi, de la 22:00, în prima manșă din optimile Ligii Campionilor! Campioana Germaniei vrea să-și ia revanșa în fața fanilor, după înfrângerea de-a dreptul șocantă din campionat.

Bochum - Bayern 4-2. Acesta a fost rezultatul care a șocat lumea fotbalului în weekendul trecut. Bavarezii au condus cu 1-0, dar au fost întorși neașteptat de către Bochum, o echipă nou-promovată. Acum, băieții lui Nagelsmann merg în Austria pentru a repara tot ce au stricat în ultima etapă de campionat.

Așa cum era de așteptat, Bayern este favorită certă în duelul cu Salzburg. Nemții primesc o cotă de 1,40 pentru un succes azi, ceea ce reprezintă o cotă excelentă atunci când vorbim despre un meci al lui Bayern.

Totuși, pariorii trebuie să fie atenți. La Bayern vor lipsi câteva piese foarte importante: Davies, Goretzka și Neuer sunt accidentați, în timp ce Musiala are coronavirus și se află în carantină.

Cele două echipe s-au întâlnit și în 2020 în Liga Campionilor, la acea dată în faza grupelor. Bayern a câștigat ambele dueluri: 3-1, la Munchen, și 6-2, în Austria.

Trei PONTURI pentru Salzburg - Bayern:

  • Victorie Bayern - cotă 1,40 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,45 la Unibet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,45 la Superbet
Inter - Liverpool: Cine dă moda la Milano? Trei PONTURI pentru duelul zilei din Liga Campionilor
PONTURI PARIURI
Inter - Liverpool: Cine dă moda la Milano? Trei PONTURI pentru duelul zilei din Liga Campionilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează