PARIURI SPORTIVE  ·  GERMANIA

Sâmbătă se joacă Wolfsburg - Dortmund » Gazdele nu au mai marcat în poarta Borussiei de aproape 4 ani

Articol de — Marti, 19 Mai, 19:37

După victoria de la Augsburg, 2-1, Wolfsburg se pregătește de una dintre cele mai dificile partide ale campionatului, urmând să întâlnească Borussia Dortmund, formație în fața căreia are un palmares dezastruos în ultimii ani. În tur, Dortmund s-a impus cu 3-0. 

În ultimele 9 întâlniri dintre cele două echipe, Dortmund s-a impus de 8 ori, iar o partidă s-a terminat la egalitate. Complexul pe care îl are Wolfsburg în fața Borussiei e cât se poate de serios, formația antrenată în prezent de Oliver Glasner nereușind nici măcar să marcheze în precedentele 6 meciuri directe. 

Revine golgeterul lui Wolfsburg!

O veste bună, totuși, pentru Wolfsburg. Revine golgeterul Weghorst (11 goluri), suspendat în etapa anterioară! Fără el, echipa s-a descurcat destul de bine în deplasarea de la Augsburg, câștigată cu 2-1, însă absența unui vârf de calitate s-a simțit. Contra lui Dortmund, prezența sa este obligatorie, mai ales că olandezul de 27 de ani are cifre excelente în actuala ediție. Foarte bun în jocul aerian, Weghorst este al patrulea din Bundesliga în privința duelurilor de acest fel (105 dueluri câștigate) și al treilea în privința sprinturilor, cu un total de 694. 

Wolfsburg a dominat întâlnirea cu Augsburg, comportându-se foarte bine pe durata întregii partide. A avut posesia (60%), a pus în mod constant probleme în atac (16 șuturi, 1 bară, 2 goluri) și a presat permanent adversarul. Fotbaliștii lui Oliver Glasner au colaborat bine între ei, sprijinindu-se pe toată durata partidei. 

Dortmund a câștigat și ea în runda anterioară, 4-0 acasă, cu Schalke. Fără să debordeze, dar superioară calitativ, echipa lui Lucien Favre a controlat partida și a lăsat impresia unei formații bine echilibrate în toate compartimentele. Însă succesul categoric obținut în fața rivalei a fost facilitat și de apatia pe care Schalke a arătat-o. În primul rând, formația vizitatoare nu a fost aproape deloc agresivă, cu excepția primelor 5 minute, atunci când a făcut un pressing insistent. Pe întreaga durată a întâlnirii, Schalke a faultat doar de 8 ori!Ce s-a întâmplat cu cei doi medici chinezi bolnavi de COVID-19 care s-au trezit din comă cu pielea neagră. Imaginile cu ei făceau înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1