GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Sepsi - Voluntari: Mai puțin spectacol, mai multă muncă! Trei PONTURI pentru un meci echilibrat în finala Cupei României

Articol de - Publicat joi, 19 mai 2022 11:05 / Actualizat joi, 19 mai 2022 13:32

Sepsi și FC Voluntari se întâlnesc azi, de la 20:30, în finala Cupei României, eveniment care se va consuma pe stadionul din Giulești. Pentru că nu dispune de un ”afiș” spectaculos, ultimul act din Cupă va pune față în față două echipe muncitoare, cu grijă mai multă pentru faza defensivă”

În ultimii ani, Cupa României a fost ignorată de granzii din România, doar Craiova lui Mihai Rotaru încercând să-și facă un obicei din prezența în finala celei de-a doua competiții ca importanță pe plan intern. Numai că Universitatea a cedat în acest sezon, iar Cupa României va fi o ”afacere” între Sepsi și FC Voluntari. O finală care s-ar putea să nu te aducă în fața televizorului, dar de pe urma căreia putem găsi lucruri bune în zona pariurilor sportive.

Înainte să ajungă să se bată pentru trofeu, Sepsi le-a pierdut pe drum pe Farul, FCU Craiova și Chindia Târgoviște. În semifinale, echipa din Sfântu Gheorghe a câștigat ambele manșe cu Universitatea Craiova, 2-1 și 1-0.

Dincolo, FC Voluntari a început cu victorie la Șomuz Fălticeni, echipă din Liga 3, apoi a continuat cu victorie la masa verde cu FCSB, după ce roș-albaștrii n-au putut completa lotul din cauza cazurilor de COVID-19, și succes cu Buzău. În penultimul act al competiției, Voluntari a trecut de FC Argeș: 2-0 și 0-0.

FC Voluntari o domină pe Sepsi în ultima perioadă. În ultimele cinci ”directe”, ilfovenii s-au impus de trei ori, în timp ce Sepsi a câștigat o singură dată. O altă partidă s-a terminat la egalitate. În actuala stagiune, Voluntari a bătut-o pe Sepsi de fiecare dată: 2-1 în deplasare și 3-1 pe teren propriu.

Trei PONTURI pentru Sepsi - Voluntari:

  • Egal la pauză - cotă 1,95 la Betano
  • Sepsi câștigă trofeul - cotă 1,55 la Unibet
  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,52 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează