GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  SPANIA

Sevilla - Barcelona: Messi întâlnește adversarul căruia i-a marcat cele mai multe goluri în carieră! Cum arată cotele

Articol de - Publicat vineri, 19 iunie 2020 18:51 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 19:49

Sevilla - Barcelona este derby-ul etapei din LaLiga. Partida începe la ora 23:00 și are în formația catalană o favorită certă, după cele trei victorii consecutive obținute în ultimele întâlniri directe. 

În ultimii ani, meciurile dintre cele două formații au fost foarte spectaculoase, cu 43 de goluri în ultimele 10 confruntări. Barcelona a câștigat 13 din ultimele 15 dispute contra Sevillei, pierzând o singură dată. 

În prima etapă de la reluarea campionatului, Sevilla s-a impus contra lui Betis, scor 2-0, iar Barcelona a câștigat cu 4-0 întâlnirea de la Malaga. 

Clasamentul din LaLiga:

Înaintea partidei de azi, Barcelona este lider în La Liga, cu 64 de puncte, în vreme ce Sevilla ocupă poziția a treia, cu 51 de puncte. 

Orice pas greșit ar putea avea implicații majore pentru ambele cluburi, deoarece catalanii au doar 2 puncte peste următoarea clasată, Real Madrid, în vreme ce echipa lui Julen Lopetegui este amenințată de proximitatea vecinătății cu Atletico Madrid, care îi vânează locul de pe ultima treaptă a podiumului. 

O grijă în plus pentru Sevilla este și faptul că, împotriva sa, Messi evoluează aproape mereu la parametri foarte înalți. Pentru argentinian, Sevilla este adversarul preferat, având cele mai multe goluri marcate în poarta unui adversar, 37 în 38 de partide, dintre toate echipele pe care le-a întâlnit în carieră!

Pont pentru pariuri: X2 și Messi marchează, cota 1.80 la Betano

Mai multe știri de pariuri pe secțiunea dedicată, AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează