GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Spania U21 - Portugalia U21: Ibericii se luptă pentru un loc în finală! Trei PONTURI tari de la prima semifinală a Europeanului de Tineret

Articol de - Publicat joi, 03 iunie 2021 13:31 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 16:14

Spania U21 - Portugalia U21 e prima semifinală de la Campionatul European de Tineret. Partida va începe la ora 19:00 și se va disputa la Maribor, în Slovenia.

Atât Spania cât și Portugalia au avut nevoie de prelungiri pentru a-și obține locul în careul de ași de la EURO U21. Spaniolii au trecut la limită de Croația, 2-1 (după 120 de minute / 1-1 în timp regulamentar), în timp ce Portugalia a învins-o pe Italia, 5-3 ( după 120 de minute / 3-3 în timp regulamentar).

Chiar dacă a reușit calificarea, Spania a evoluat dezamăgitor în fața croaților. Naționala pregătită de selecționerul De la Fuente a arătat slab în prima parte, când nu a tras niciun șut pe poartă. Intrarea lui Puado, în minutul 58, a rezolvat soarta calificării, atacantul reușind dubla (min 66 și 110).

Dincolo, Portugalia a arătat excelent în cele mai multe momente ale duelului cu Italia. Portughezii au condus cu 2-0 și 3-1, dar au avut nevoie de reprize de prelungiri, după ce Cutrone, cu gol în minutul 89, a egalat la 3. Superioritatea numerică, după eliminarea italianului Lovato, a fost decisivă, iar Portugalia a mai punctat de două ori și pare că pleacă din postura de favorită cu Spania, asta chiar dacă „La Rojita” e văzută cu prima șansă de casele de pariuri.

Trei PONTURI pentru Spania U21 - Portugalia U21:

  • Peste 1,5 goluri - cotă 1,40 la Superbet
  • Gol în ambele reprize - cotă 2,04 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,80 la Superbet
Voluntari - Dunărea Călărași: Azi aflăm cine prinde ultimul bilet pentru Liga 1! Trei PONTURI pentru al doilea joc de baraj
PONTURI PARIURI
Voluntari - Dunărea Călărași: Azi aflăm cine prinde ultimul bilet pentru Liga 1! Trei PONTURI pentru al doilea joc de baraj

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează