GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Tottenham anuntă profit de 68.8 de milioane, apoi își trimite staff-ul în șomaj

Articol de - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 13:50

Tottenham a publicat pe 18 martie, pe site-ul clubului, raportul financiar pentru anul 2019, iar peste doar câteva zile și-a trimis staff-ul în șomaj tehnic. 

Cei 550 de angajați ai lui Tottenham vor mai primi doar câte 2500 de lire pe lună în perioada următoare. Directorul clubului, Daniel Levy, le-a micșorat salariile și jucătorilor, care vor încasa cu 20% mai puțin, spunându-le acestora că e nevoie să renunțe la o parte din bani pentru a ajuta restul staffului. 

Conform clasamentului Delloite al celor mai bogate cluburi, Tottenham se află pe locul 8 în lume, iar directorul lui Spurs, Daniel Levy, este cel mai bine plătit conducător din Premier League. Levy a fost în centrul unul scandal în urmă cu ceva timp, după ce s-a descoperit că ar fi luat un salariu mai mare decât suma trecută în acte. 

Între timp, clubul se pregătește să facă o ofertă pentru Eder Militao, de la Real Madrid, la cererea lui Jose Mourinho (detalii aici)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  03 Aprilie 2020, 18:50

In profitul de 68,8 milioane, intra si banii din pariuri?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close