GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Tottenham - Arsenal: Arteta vrea să-l anihileze și pe Conte! Trei PONTURI pentru un derby încins la Londra

Articol de - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022 00:48 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 01:04

Tottenham - Arsenal se joacă duminică, de la 18:30, într-o partidă care contează pentru etapa a 22-a din campionatul englez. Derby-ul nord londonez se anunță unul extrem de încins, mai ales pentru că Spurs are o revanșă de luat după înfrângerea din tur.

S-au schimbat multe, însă, de la acel 3-1 administrat de Arsenal lui Tottenham. Spurs îl avea pe bancă pe Nuno Espirito Santo și se scufunda în clasamentul din Premier League, în timp ce Arsenal se „forța” și ea să facă față unui început de sezon catastrofal.

Acum, cele două rivale din Londra stau mult mai bine. Sunt vecine în zona de sus a clasamentului. Arsenal e pe 5, cu 35 de puncte, în vreme ce Tottenham e pe 6, cu 33 de puncte. Avantajul trupei lui Antonio Conte e că are două jocuri mai puțin disputate decât „tunarii”.

Patru dintre ultimele cinci dueluri directe dintre Tottenham și Arsenal din Premier League au venit la pachet cu cel puțin trei goluri. Pe același tip de pariu vom merge și acum, asta chiar dacă cele două grupări vin după meciuri în care n-au marcat în Cupa Ligii - Tottenham o nouă înfrângere cu Chelsea (0-1) și Arsenal remiză cu Liverpool (0-0).

Trei PONTURI pentru Tottenham - Arsenal:

  • PSF X - cotă 1,75 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,93 la Superbet
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,80 la Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează