GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Tottenham - LASK Linz: Bale, la primul meci ca titular! „The Special One” și cel mai simplu pariu al serii din Europa League

Gareth Bale a revenit la Tottenham // sursă foto: tottenhamhotspur.com
Gareth Bale a revenit la Tottenham // sursă foto: tottenhamhotspur.com

Articol de - Publicat joi, 22 octombrie 2020 13:24 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 13:50

Tottenham - LASK Linz se joacă azi, de la 22:00, în grupele din Europa League, iar partida de la Londra va reprezenta revenirea lui Gareth Bale în postura de titular pentru Spurs.

Bale și-a făcut ”intrarea” la meciul cu West Ham, o confruntare de tristă amintire pentru Tottenham, egalată de la 3-0, iar acum Mourinho îl va trimite din primul minut în confruntarea cu LASK. Cum Son și Kane vor fi odihniți, Dele Alli și Gareth Bale vor fi ”starurile” lui Tottenham în această seară.

Jose Mourinho pare că nu reușește să aibă parte de un sezon liniștit la Tottenham. ”Specialul” a demolat-o pe United chiar pe Old Trafford, 6-1, iar englezii se așteptau ca Spurs să defileze. Așa s-a și întâmplat, însă doar în primele 45 de minute cu West Ham, acasă. Tottenham a condus cu 3-0, dar a fost egalată, incredibil, în ultimul minut. Un 3-3 care a readus-o abrupt la realitate pe Tottenham, obligată acum să câștige lejer meciul cu LASK Linz.

Austriecii au provocat surpriza în playoff-ul din Europa League, după ce au eliminat-o pe Sporting chiar la Lisabona, scor 1-4. Totuși, focusată pe Europa, LASK a cedat pe terenul lui Rapid Viena, 0-3, în cea mai recentă etapă din Austria. Totuși, băieții antrenați de Dominik Thalhammer au mai spălat din rușine odată cu victoria din cupă, 3-0 cu Worgl.

Aruncăm o privire pe situația din competițiile interne și vedem că Tottenham e pe locul șapte în Premier League, cu doar opt puncte strânse în primele cinci runde. De cealaltă parte, vizitatorii de azi sunt pe locul secund în Bundesliga din Austria, cu 10 puncte în patru partide, la două lungimi distanță de liderul Salzburg.

PONT: Victorie Tottenham și peste 2,5 goluri în meci - cotă 1,61 la Superbet

Citește și alte PONTURI de azi:

ȚSKA Sofia - CFR Cluj: Start în grupele Europa League pentru campioana României! Pariu pe mâna lui Petrescu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează