GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Tottenham - West Ham: Mourinho forțează revenirea în top! Ce pariu COMBO ne aduc Kane și compania

Articol de - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 12:50 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 13:17

Tottenham - West Ham se dispută azi, de la 18:30, într-o partidă din etapa a 5-a din Premier League. Mourinho atacă revenirea în top, iar un succes azi i-ar urca pe Spurs până pe poziția secundă.

Tottenham e neînvinsă în ultimele trei etape: victorii cu Southampton (5-2) și Man. United (6-1) și doar egal cu Newcastle (1-1). Și West Ham traversează o formă bună. ”Ciocănarii” au marcat șapte goluri în ultimele două etape și n-au scos niciodată mingea din poartă. West Ham a bătut-o pe Wolves (4-0), iar apoi, în cea mai recentă rundă, a trecut de Leicester (3-0).

În sezonul trecut, Tottenham a câștigat ambele dueluri cu West Ham. Echipa lui Mourinho s-a impus cu 2-0 pe teren propriu, iar în deplasare au câștigat cu 3-2.

Succesul la scor în fața lui United, 6-1, a ridicat puternic moralul în tabăra celor de la Tottenham. Cu Harry Kane și Son în mare formă, echipa lui Mourinho e favorită în meciul de azi. Cota pentru victoria lui Spurs e în jur de 1,65, în timp ce un succes al lui West Ham e cotat la 5,50.

PONT: Tottenham câștigă și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,85 la Superbet

Citește mai multe PONTURI de azi:

Dinamo - Craiova: Contra vs. Nistor - cine își ia revanșa? Pariul pe care îl încercăm la derby-ul etapei din Liga I

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează