GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Trei meciuri spectaculoase pentru biletul tău de azi! Unde se dau goluri multe și ce cote poți să prinzi la pariuri

Articol de - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 14:24 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 14:24

Se joacă fotbal mult și bun în marile campionate din Europa, iar acest lucru nu poate decât să-i bucure pe pariori. Am făcut o incursiune prin oferta caselor de pariuri și am ales trei partide unde se pot marca goluri multe azi.

Premier League, Serie A și La Liga sunt campionatele din care ne luăm meciurile pentru un bilet pe goluri! Haideți să vedem care sunt partidele alese, care sunt argumentele și ce cote primim pentru ponturile alese.

ATALANTA - LAZIO | PESTE 2,5 GOLURI - cotă 1,70

Atalanta și Lazio se întâlnesc pentru a doua oară în această săptămână, după duelul din Cupă, câștigat de bergamasci cu scorul de 3-2. Întâlnirile directe sunt mai mereu spectaculoase, așa că ne așteptăm la același tip de confruntare și acum. Patru dintre ultimele cinci meciuri directe au adus minimum cinci goluri, cu reușite în ambele porți.

BARCELONA - BILBAO | PESTE 2,5 GOLURI - cotă 1,50

Barcelona are șansa de a o egala pe Real Madrid, în cazul în care va câștiga meciul cu Bilbao din această seară. Catalanii au ceva probleme de lot, cu Pique, Fati și Coutinho absenți, dar Ronald Koeman pare că s-a obișnuit cu absențele și a găsit o formulă câștigătoare la Barca. Messi și compania au patru succese la rând și vor să bifeze o „manita” de victorii consecutive. Meciurile directe au fost mai mereu echilibrate, dar mizăm acum pe dorința Barcelonei de a-și lua revanșa în fața lui Bilbao după înfrângerea din Supercupa Spaniei.

WEST HAM - LIVERPOOL | PESTE 2,5 GOLURI - cotă 1,67

Liverpool a întrerupt seria slabă din campionat cu un succes fără drept de apel în fața lui Tottenham, scor 3-1, dar acum va avea parte de o nouă deplasare complicată, la West Ham. „Ciocănarii” sunt pe poziția a 5-a, la două puncte în spatele lui Liverpool, și primesc campioana după o serie de patru victorii la rând. Ultimele două meciuri directe ne-au adus cel puțin trei reușite și ne așteptăm și acum la o partidă spectaculoasă.

Vezi și alte PONTURI de azi:

UTA - Dinamo: Cine își păstrează visele pentru playoff? Trei PONTURI cu cote bune pentru meciul de la Arad

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează