GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Trei meciuri spectaculoase pentru biletul tău de vineri! Unde se dau goluri multe și ce cote poți să prinzi la pariuri

Articol de - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 22:10 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 22:48

Ziua de vineri, 22 ianuarie, vine cu meciuri atractive pentru pariori. Facem o incursiune prin Liga 1, Bundesliga și Ligue 1 pentru a descoperi trei partide spectaculoase care ne pot aduce cote foarte bune pentru multe goluri marcate.

FCSB - Voluntari, Borussia Monchengladbach - Borussia Dortmund și PSG - Montpellier sunt cele trei partide la care ne-am oprit pentru ziua de vineri. Vorbim despre fiecare în parte în rândurile ce urmează, vedem ce ponturi putem juca la pariuri și cu ce cote ne răsplătesc casele de pariuri.

FCSB - VOLUNTARI | PESTE 2,5 GOLURI - cotă 1,60

FCSB este obligată să câștige partida cu Voluntari pentru a păstra distanța în fața CFR-ului, iar ilfovenii par adversarii perfecți în această perioadă. Voluntari are două înfrângeri la rând sub comanda lui Bogdan Andone și a picat pe locul 15 în Liga I, la egalitate cu FC Argeș și Poli Iași, ultimele clasate. În ultimele cinci meciuri directe am avut atât „GG”-uri cât și „peste 2,5 goluri”, așa că ne așteptăm și acum lun meci spectaculos pe Arena Națională, cu minimum trei reușite.

GLADBACH - DORTMUND | PESTE 2,5 GOLURI - cotă 1,55

Borussia Dortmund s-a împiedicat de Mainz, în ultima rundă din Bundesliga și a ajuns la zece puncte în spatele liderului Bayern Munchen. Gladbach vine și ea tot după un egal, 2-2 cu Stuttgart, iar echipa care a uimit în acest sezon de Liga Campionilor se vede ajunsă tocmai pe locul opt în Bundesliga. Chiar dacă nu sunt în cea mai bună perioadă, Gladbach și Dortmund rămân două echipe ofensive din Germania, iar întâlnirea directă ne poate aduce minimum trei reușite.

PSG - MONTPELLIER | PESTE 3,5 GOLURI - cotă 1,90

Pentru cel de-al treilea meci mergem în Franța, la duelul dintre PSG și Montpellier. Dacă la primele două pariuri am mers pe minimum trei reușite, acum ridicăm puțin nivelul și alegem cel puțin patru reușite în meciul de pe Parc des Princes. PSG va da peste unul dintre adversarii preferați din Ligue 1, ultimele patru meciuri cu Montpellier aducând victoria lui Mbappe&Co. și minum patru goluri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close