GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Trei meciuri unde gazdele ne pot aduce cote frumoase! Ce pariuri putem încerca pe jocurile de azi din Liga Campionilor

Articol de - Publicat marti, 14 septembrie 2021 08:03

Azi începe un nou sezon de Liga Campionilor, iar partidele din prima etapă a grupelor ne pot aduce cote excelente la pariuri. Pentru ziua de marți, 14 septembrie 2021, am ales trei echipe gazdă care pot începe cu dreptul noua stagiune din UEFA Champions League.

Barcelona - Bayern și Young Boys - Manchester United sunt duelurile vedetă din această seară, cu mențiunea că partida din Elveția a prins miză pentru revenirea lui CR7 într-un meci de UCL pentru United. Totuși, gazdele din cele două meciuri nu sunt deloc favorite, așa că ne vom orienta atenția spre alte trei jocuri extrem de interesante.

SEVILLA - SALZBURG | 1 | cotă 1,71

Lopetegui a dus-o pe Sevilla în Liga Campionilor și are parte de o grupă de Europa League mai degrabă. Cu Lille, Wolfsburg și Salzburg, adversara de azi, Sevilla e obligată să prindă locurile fruntașe și să ajungă în primăvara din Ligă. Pentru a fi siguri de acest lucru, ibericii trebuie să înceapă cu dreptul sezonul și să câștige în fața lui Salzburg. Nu va fi un duel ușor, ba chiar cota de 1,70 aduce, în general, pericole la pariuri, dar Sevilla pare un solist excelent azi.

CHELSEA - ZENIT | 1&3+ | cotă 1,80

Ca orice câștigătoare de Ligă care se respectă, Chelsea pornește ca favorită în duelul cu Zenit. Gruparea rusă nu mai are forța de altădată și va fi victimă sigură pe Stamford Bridge. Kante și Pulisic nu vor juca pentru londonezi, dar Tuchel are variante nenumărate pentru a suplini aceste absențe. În mod normal, Chelsea va câștiga la scor acest duel, iar noi putem prinde o cotă excelentă dacă gazdele se impun și dacă în meci vor fi cel puțin trei reușite.

DINAMO KIEV - BENFICA | 1X | cotă 1,65

Dintre cele trei selecții, Dinamo Kiev pare pariul cel mai riscant. L-am asigurat și cu o dublă de 1X, așa că ne va avantaja și egalul, în condițiile în care Benfica pornește cu prima șansă. Totuși, Mircea Lucescu poate fi atuul lui Dinamo Kiev într-o asemenea confruntare, iar ucrainenii, cu ajutorul fanilor, pot termina meciul fără să iasă înfrânți.

Barcelona - Bayern: Catalanii vor revanșa după coșmarul de anul trecut! Ce pariuri clare primesc cote excelente la meciul de azi
PONTURI PARIURI
Barcelona - Bayern: Catalanii vor revanșa după coșmarul de anul trecut! Ce pariuri clare primesc cote excelente la meciul de azi

Playtech: Loredana, APARIŢIE WOW! Poza care a şocat internauţii, nimeni nu credea că va face asta. Nu ai voie să ratezi aşa ceva!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează