GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Barcelona - Bayern: Catalanii vor revanșa după coșmarul de anul trecut! Ce pariuri clare primesc cote excelente la meciul de azi

Articol de - Publicat marti, 14 septembrie 2021 08:00

Barcelona - Bayern se joacă azi, de la 22:00, și reprezintă capul de afiș din prima etapă a grupelor UEFA Champions League. E pentru prima dată când cele două formații se întâlnesc de la victoria istorică a nemților, scor 8-2, din 2020.

Într-o grupă din care mai fac parte Benfica și Dinamo Kiev, Barcelona și Bayern Munchen n-ar trebui să aibă probleme prea mari pentru a obține biletele pentru primăvara din Liga Campionilor. Meciurile directe par singurele cu miză adevărată pentru catalani și bavarezi, mai ales pentru că Barcelona va încerca să-și ia revanșa după rușinea trăită în playoff-ul Ligii din urmă cu două sezoane.

Aguero, Dembele, Braithwaite, Fati, Sergi Roberto sunt out pentru duelul cu Bayern, în timp ce Ronald Koeman nu știe încă dacă se va putea baza pe lateralii Jordi Alba și Dest, ambii cu probleme medicale. Dincolo, doar Tolisso, care n-a făcut deplasarea, va rata duelul cu Barca. Gnabry, incert, ar putea fi recuperat până la ora jocului.

În ultimele cinci întâlniri directe din Liga Campionilor, indiferent de faza în care s-au întâlnit, Barcelona și Bayern au produs meciuri cu multe goluri: 8-2, 3-2, 3-0, 3-0 și 4-0 - cu patru succese pentru Bayern și doar unul pentru Barca.

Așa cum era de așteptat, cotele pentru pariurile pe goluri sunt destul de mici, ținând cont de istoricul celor două grupări, dar putem descoperi trei ponturi interesante care vor veni la pachet cu cote foarte bune.

Trei PONTURI pentru Barcelona - Bayern:

  • Cel puțin un gol în prima repriză și cel puțin două goluri în repriza a doua - cotă 2,20 la Superbet
  • Victorie Bayern și cel puțin două goluri în meci - cotă 2,10 la Superbet
  • Peste 9,5 cornere în meci - cotă 1,80 la Betano
Trei meciuri unde gazdele ne pot aduce cote frumoase! Ce pariuri putem încerca pe jocurile de azi din Liga Campionilor
PONTURI PARIURI
Trei meciuri unde gazdele ne pot aduce cote frumoase! Ce pariuri putem încerca pe jocurile de azi din Liga Campionilor

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează