GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Valencia - Osasuna: „Liliecii” vin cu cote mari la pariuri! Trei PONTURI cu șanse mari de reușită din La Liga

Articol de - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 19:36 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 19:53

Valencia - Osasuna se joacă joi, de la 20:00, într-o partidă din cadrul etapei a 19-a din La Liga. „Liliecii” încearcă să-și revină, după o primă parte de sezon extrem de slabă.

Valencia a obținut patru puncte din ultimele două etape și a urcat pe poziția a 14-a în La Liga. În vizită, pe Mestalla, va veni Osasuna, o altă grupare care se chinuie teribil în actuala ediție.

Osasuna e penultima în Spania, cu doar 15 puncte adunate în 18 meciuri, și n-a mai reușit să câștige un meci în campionat din octombrie 2020. Vizitele la Valencia au fost întotdeauna complicate pentru Osasuna, care a pierdut de fiecare dată în ultimele cinci meciuri.

Pentru că se întâlnesc două echipe aflate într-o situație grea, cu exprimări modeste în teren, casele de pariuri au ridicat, așa cum era de așteptat, cotele pentru un meci cu goluri multe. Totuși, meciurile dintre Valencia și Osasuna au fost de multe ori spectaculoase și au adus „peste 2,5 goluri”, așa că pariorii pot profita și prinde cote mari.

În sezonul trecut, Valencia și Osasuna și-au împărțit punctele, fiecare echipă reușind să câștige pe teren propriu. A fost 3-1 pentru Osasuna, la Pamplona, în timp ce în retur, la Valencia, „liliecii” au câștigat cu 2-0.

TREI PONTURI PENTRU VALENCIA - OSASUNA:

  • PSF 1 - cotă 1,76 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 2,15 la Unibet
  • Victorie Valencia și peste 2,5 goluri în meci - cotă 4,05 la Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează