GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

VAR consumă, în medie, 1 minut pe meci în Premier League

Articol de - Publicat sambata, 07 martie 2020 15:45

VAR: Teama care ne făcea să considerăm că arbitrajul video (VAR) ar putea să consume prea mult din timpul de joc se pare că nu e neapărat o problemă. Timpul efectiv de joc scade cu 1 minut pe etapă în Premier League, comparând cu ceea ce s-a întâmplat în ultimele 5 sezoane. 

Mai degrabă, altele par a fi problemele, mai ales în Premier League, acolo unde VAR a fost aplicat dezastruos în acest prim sezon. 

Infantino: ”E singurul campionat din lume unde VAR nu merge”

Președintele FIFA, Gianni Infantino, a declarat recent că Premier League pare a fi singura ligă din lume unde VAR-ul tinde să fie o problemă. Până în urmă cu câteva etape, tradiționaliștii arbitrii de centru au refuzat cu îndârjire să meargă la monitoare pentru a revedea fazele. Nici măcar unul dintre aceștia nu a făcut-o până când Federația Engleză le-a trimis o comunicare directă prin care le-a cerut expres acest lucru. 

Timpul de joc efectiv e oricum scăzut

Acel minut ce se risipește cu VAR scade timpul efectiv de joc de la o medie de aproximativ 56 de minute, la una de 55 de minute. Totuși, 35 de minute se risipesc cât timp mingea nu e în joc din diferite motive. Fie pentru că se efectuează schimbări, fie din cauza faulturilor, pregătirii fazelor fixe și așa mai departe. 

Derby-ul orașului Manchester

Duminică este programată întâlnirea dintre Manchester United și Manchester City, prefațată aici. Cota pentru un penalty în meci e 2.90.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează