PARIURI SPORTIVE  ·  PARIURI SPORTIVE

VAR consumă, în medie, 1 minut pe meci în Premier League

Articol de — Sambata, 07 Martie, 15:45

VAR: Teama care ne făcea să considerăm că arbitrajul video (VAR) ar putea să consume prea mult din timpul de joc se pare că nu e neapărat o problemă. Timpul efectiv de joc scade cu 1 minut pe etapă în Premier League, comparând cu ceea ce s-a întâmplat în ultimele 5 sezoane. 

Mai degrabă, altele par a fi problemele, mai ales în Premier League, acolo unde VAR a fost aplicat dezastruos în acest prim sezon. 

Infantino: ”E singurul campionat din lume unde VAR nu merge”

Președintele FIFA, Gianni Infantino, a declarat recent că Premier League pare a fi singura ligă din lume unde VAR-ul tinde să fie o problemă. Până în urmă cu câteva etape, tradiționaliștii arbitrii de centru au refuzat cu îndârjire să meargă la monitoare pentru a revedea fazele. Nici măcar unul dintre aceștia nu a făcut-o până când Federația Engleză le-a trimis o comunicare directă prin care le-a cerut expres acest lucru. 

Timpul de joc efectiv e oricum scăzut

Acel minut ce se risipește cu VAR scade timpul efectiv de joc de la o medie de aproximativ 56 de minute, la una de 55 de minute. Totuși, 35 de minute se risipesc cât timp mingea nu e în joc din diferite motive. Fie pentru că se efectuează schimbări, fie din cauza faulturilor, pregătirii fazelor fixe și așa mai departe. 

Derby-ul orașului Manchester

Duminică este programată întâlnirea dintre Manchester United și Manchester City, prefațată aici. Cota pentru un penalty în meci e 2.90.Medicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1

Acum

Urmărește aici

acum!
×