GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Vardy și Ings, cei mai buni marcatori din Premier League, sunt jucătorii pe care nu se înghesuie nimeni să îi transfere!

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 14:05 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 14:12

Jamie Vardy și Danny Ings, atacanții lui Leicester și Southampton, conduc în topul golgeterilor din Premier League, având 23, respectiv 21 de goluri marcate. Cu toate acestea, ofertele sunt departe de a curge pe adresele lor.

Dar faptul că numele celor doi nu sunt vehiculate de impresari se datorează unor motive diferite. Vardy a ajuns deja la 33 de ani și jumătate, vârstă care nu îl mai recomandă pentru un eventual transfer de senzație pe final de carieră, în vreme ce Ings, 28 de ani, pur și simplu, nu e văzut ca o soluție pentru cluburile mari. 

Jucătorul ”perfect pentru Southampton”

Fotbalistul lui Southampton, în ciuda sezonului de excepție pe care îl traversează, e considerat un jucător pentru echipe mici nu doar de impresari sau de cluburile importante, ci inclusiv de către suporteri. ”Cred că Southampton e clubul perfect pentru el, e un atacant excelent în lupta pentru Europa League, dar nu ar fi bun pentru la o formație de Liga Campionilor, unde nu s-ar remarca”, scrie un fan. 

JucătorEchipăGoluriEtape rămase
VardyLeicester231
IngsSouthampton211
AubameyangArsenal202
SalahLiverpool192

Nici cariera lui Vardy nu părea predestinată succesului. Jucătorul care în 2012 evada din ligile de amatori, semnând cu Leicester, aflată atunci în Championship, avea să debuteze în Premier League la 27 de ani, iar un an mai târziu câștiga titlul în istoricul sezon 2015-16. Cu 24 de goluri marcate, Vardy a fost al doilea golgeter al campionatului, după Harry Kane (25) și a fost desemnat cel mai bun jucător din Premier League. 

Ings era unul din preferații lui Klopp

Liverpool l-a transferat pe Ings de la Burnley în 2015, același an în care Jurgen Klopp a venit pe banca ”cormoranilor”. Dar șansa nu a fost de partea atacantului. La primul antrenament sub comanda tehnicianului german, atacantul și-a rupt ligamentele de la genunchiul piciorului stâng. După multe luni de pauză, Ings a revenit, dar exact un an mai târziu a pățit același lucru la genunchiul piciorului drept. 

Între timp, tripleta Firmino-Mane-Salah a prins aripi, iar reîntoarcerea pe gazon a devenit și mai dificilă. Klopp a crezut în el în continuare și a vrut să îl ajute să reintre în circuit, însă Ings a decis să plece la Sothampton în vara lui 2018, după doar 14 meciuri jucate în Premier League pentru Liverpool. 

Soarta e de partea celor puternici

Chiar dacă șansele de a reuși păreau mici la un moment dat pentru Vardy și Ings, ambiția lor de a demonstra de ce sunt capabili i-a condus către rezultate excepționale. În ultima etapă, cei doi au șansa de a se lupta cap la cap pentru titlul de golgeter în Premier League și de a depăși în topul marcatorilor nume precum Aubameyang (Arsenal) sau Salah (Liverpool). 

Golgeter Premier LeagueCota 
Vardy1.17
Aubameyang8.00
Ings17.00
Salah20.00

Până atunci, Arsenal va juca marți pe terenul lui Aston Villa, iar Liverpool urmează să o întâlnească miercuri pe Chelsea pe teren propriu. 

Ultima etapă
Arsenal - Watford
Leicester - Manchester United
Newcastle - Liverpool
Southampton - Sheffield United

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close