GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Verona - Parma: Mihăilă și Man caută să aducă prima victorie pentru Parma, după trei luni de secetă! Ce putem juca la pariuri

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2021 13:44 / Actualizat luni, 15 februarie 2021 13:44

Verona - Parma se joacă azi, de la 21:30, în partida care închide etapa cu numărul 22 din Serie A. Echipa lui Mihăilă și Man se află într-o situație critică și are nevoie de victorie pentru a mai respira aer proaspăt în subsolul clasamentului.

Valentin Mihăilă e anunțat titular la Parma, după evoluțiile apreciate din ultima perioadă, în timp ce Dennis Man va începe meciul de la Verona de pe banca de rezerve. Galben-albaștrii sunt pe locul 19 în Serie A, la patru puncte distanță de Torino, echipă aflată pe poziția a 17-a, ultima care permite accesul și în sezonul viitor în prima ligă.

Verona pare să aibă un sezon lipsit de griji în Italia. Gazdele de azi ocupă locul 9, cu 30 de puncte. Echipa lui Luca Gotti vine după două înfrângeri la rând (Roma 1-3, Udinese 0-2), dar obiectivul principal, rămânerea în Serie A, pare deja îndeplinit.

În partida tur, Parma s-a impus cu 1-0 pe teren propriu, grație golului semnat de Kurtic, încă din primul minut al meciului. Acum, situația este însă mult schimbată, iar Verona pornește cu prima șansă.

Parma n-a mai câștigat de aproape trei luni

Picajul de la Parma este unul alarmant.  „Ducalii” au câștigat ultima partidă la finalul lui noiembrie 2020, 2-1 pe terenul lui Genoa, iar de atunci au înregistrat patru remize și opt înfrângeri în Serie A.

PONT: Peste 1,5 goluri - cotă 1,40 la Betano

Vezi și alte PONTURI de azi:

CFR Cluj - FC Voluntari: Campioana, o nouă șansă să revină pe primul loc! Cum putem mări spectaculos cota pentru victoria CFR-ului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează