GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Viitorul - Chindia: Ultimul asalt către playoff! Două PONTURI cu cote foarte bune pentru duelul de la Ovidiu

Articol de - Publicat miercuri, 17 martie 2021 01:40 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 02:05

Viitorul și Chindia Târgoviște se întâlnesc azi, de la 17:30, într-o partidă din cadrul rundei a 28-a din Liga 1. Dacă echipa lui Rednic s-a îndepărtat de zona de playoff, după două remize la rând, dâmbovițenii trag tare pentru a prinde poziția a 6-a în ultimele etape din sezonul regular.

Chindia ocupă locul 9, cu 35 de puncte, și se află la două puncte distanță de Botoșani și Academica Clinceni, formațiile care ocupă pozițiile cinci și șase în Liga 1, în acest moment. Dincolo, Viitorul e abia pe poziția a 11-a, cu doar 30 de puncte, și are șanse mai mici să prindă playoff-ul, asta deși are un meci mai puțin disputat, restanța cu Politehnica Iași.

În partida tur, Chindia și Viitorul au terminat la egalitate, scor 1-1, dar constănțenii s-au impus mereu pe teren propriu în fața Chindiei. 3-0, în 2019, și 4-1, în 2020, sunt rezultatele cu care Viitorul a câștigat jocurile de acasă în fața târgoviștenilor.

22de goluri a marcat Chindia în acest sezon - cel mai slab atac din Liga 1

Acum, situația este un pic schimbată. Chiar dacă Viitorul e cotată cu prima șansă la casele de pariuri, meciul de azi are o miză mult mai mare pentru Chindia. Echipa lui Săndoi poate urca până pe locul cinci, în cazul unui succes, și va pune presiune mare pe Botoșani și Clinceni, formații care joacă meciuri de foc cu Astra și FC Argeș.

CE PUTEM PARIA LA VIITORUL - CHINDIA:

  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,65 la Superbet
  • PSF X - cotă 1,72 la Fortuna

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează