GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Viitorul - Hermannstadt: Se reia fotbalul în Liga I! Trei ponturi pentru primul meci oficial din 2021 în România

Articol de - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 14:34 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 14:34

Viitorul - Hermannstadt se joacă azi, de la 19:00, în primul joc oficial din 2021 în Liga I. Confruntarea de la Ovidiu reprezintă o restanță din etapa a 12-a și pare șansa perfectă pentru ca Rednic să obțină primul succes pe banca Viitorului.

Două înfrângeri și un egal a adunat Rednic de când a preluat-o pe Viitorul, continuând astfel seria proastă lăsată de Ruben de la Barrera. Și apropo de „Rubeni”, nici Ruben Alves, tehnicianul lui Hermannstadt, nu se simte prea bine. Sibienii sunt pe locul 14 și spaniolul simte fiorul rece al demiterii.

Viitorul ocupă locul 8 în Liga I, cu 17 puncte strânse în 14 meciuri, iar un succes în fața Sibiului ar face ca Rednic s-o egaleze la puncte pe Chindia, ocupanta locului șase, ultimul care permite accesul în playoff.

Viitorul și Hermannstadt s-au întâlnit de șase ori în Liga I, iar constănțenii s-au impus de patru ori (de trei ori pe teren propriu și o dată în deplasare). Hermannstadt a câștigat de două ori, ultima dată chiar la cel mai recent meci direct, scor 2-0.

La casele de pariuri Viitorul este favorită în meciul cu Hermannstadt, dar mai multe detalii plus trei ponturi foarte bune de încercat la pariuri le aflăm din materialul video de mai jos:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează