GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Villarreal - Manchester United: „Diavolii” merg în Spania fără antrenor principal! Cum profităm la pariuri de haosul de la United

Articol de - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 08:05

Villarreal - Manchester United se joacă marți, de la 19:45, într-o partidă capitală pentru supremația din Grupa F a Ligii Campionilor. „Submarinul galben” și „diavolii roșii” sunt la egalitate aproape perfectă după patru etape.

Două victorii, un egal și o înfrângere au acumulat United și Villarreal până acum în grupele Ligii Campionilor. Cele două formații sunt la egalitate de puncte (7), dar sunt separate de criteriul meciului direct, câștigat de Manchester United.

În urmă cu aproape două luni, Manchester United câștiga cu 2-1 în fața lui Villarreal, pe Old Trafford, după ce ibericii au condus cu 1-0. Telles a egalat, iar Cristiano Ronaldo a adus victoria lui United cu un gol înscris în minutul 90+5. De atunci însă s-au schimbat multe lucruri!

Cel mai important aspect îl reprezintă recenta demitere a lui Solskjaer. Tehnicianul a fost îndepărtat după 1-4 cu Watford, dar și după alte rezultate catastrofale ale lui United în ultimele runde din Premier League: 0-2 cu City, 0-5 cu Liverpool, 2-4 cu Leicester.

Nici la Villarreal nu e chiar totul lapte și miere. Băieții lui Unai Emery vin după o nouă remiză în La Liga, a 7-a, 1-1 cu Celta Vigo, și au rămas pe poziția a 12-a în campionat. Cu gândul mai mult la meciurile din grupele Ligii Campionilor, „submarinul” s-a scufundat încet și sigur în campionat.

Trei PONTURI pentru Villarreal - Manchester United:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,77 la Superbet
  • Ambele echipe marchează - cotă 1,65 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,55 la Unibet
Barcelona - Benfica: Xavi debutează ca antrenor în Liga Campionilor! Trei PONTURI pentru un meci decisiv în lupta pentru calificare
PONTURI PARIURI
Barcelona - Benfica: Xavi debutează ca antrenor în Liga Campionilor! Trei PONTURI pentru un meci decisiv în lupta pentru calificare

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează