GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Barcelona - Benfica: Xavi debutează ca antrenor în Liga Campionilor! Trei PONTURI pentru un meci decisiv în lupta pentru calificare

Articol de - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 08:00

FC Barcelona și Benfica se întâlnesc marți, de la 22:00, într-o partidă care contează pentru etapa a 5-a din grupele UEFA Champions League. Catalanii sunt obligați să câștige pentru a-și asigura biletele de calificare și a scăpa de emoția ultimei runde.

După ce a câștigat cu 1-0 primul său meci ca antrenor la Barcelona, împotriva lui Espanyol, Xavi va debuta cu un meci de foc în Liga Campionilor. În tur, Benfica a zdrobit-o pe Barcelona și a câștigat la scor de neprezentare, scor 3-0.

Totuși, chiar dacă a pierdut la scor meciul direct, Barcelona stă mai bine decât Benfica în clasament. După 4 runde, Barca ocupă poziția secundă, cu 6 puncte, în timp ce Benfica e pe locul 3, cu 4 puncte. Grupa a fost dominată de Bayern, formație care a câștigat toate meciurile și are golaveraj 17-2!

Pedri, Nico, Ansu Fati, Braithwaite și Sergio Aguero nu vor juca pentru catalani în meciul de pe Camp Nou, în timp ce staff-ul medical al Barcei încearcă să-l recupereze pe Busquets, fotbalist care a acuzat probleme medicale în derby-ul cu Espanyol.

Înainte de a merge pe terenul Barcelonei, formația lui Jorge Jesus le-a pulverizat pe Braga (6-1) și Ferreira (4-1), în meciuri care au contat pentru campionat, respectiv pentru Cupa Portugaliei.

Trei PONTURI pentru Barcelona - Benfica:

  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,95 la Superbet
  • Ambele echipe marchează - cotă 1,70 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,65 la Superbet
Villarreal - Manchester United: „Diavolii” merg în Spania fără antrenor principal! Cum profităm la pariuri de haosul de la United
PONTURI PARIURI
Villarreal - Manchester United: „Diavolii” merg în Spania fără antrenor principal! Cum profităm la pariuri de haosul de la United

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează