GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Voluntari - Viitorul: Constănțenii forțează ieșirea din zona „roșie”! Ce pariuri au fost mereu câștigătoare în ultimele meciuri directe

Articol de - Publicat luni, 26 aprilie 2021 11:00 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 11:00

FC Voluntari și FC Viitorul închid etapa a 3-a din playout în această seară, de la 20:30. Cele două formații sunt vecine de clasament, diferența fiind de un singur punct în favoarea ilfovenilor.

Voluntari ocupă locul 12, cu 20 de puncte, în timp ce Viitorul e pe poziția a 13-a (loc de baraj), cu 19 puncte. Ambele echipe vin după victorii în runda precedentă: Voluntari a câștigat cu Poli Iași (1-0), în timp ce Viitorul a trecut de Gaz Metan (1-0).

În cazul unui succes la Voluntari, Viitorul ar părăsi locurile periculoase pentru prima dată de la startul playout-ului. Constănțenii n-ar face doar rocada în clasament cu Voluntari, ci ar ajunge la 22 de puncte și ar trece și de Gaz Metan, formație care staționează pe locul 11.

În cele două partide din sezonul regular, Voluntari și Viitorul și-au împărțit succesele. Ambele echipe au câștigat jocurile din deplasare: ilfovenii au bătut cu 1-0 la Ovidiu, în timp ce formația patronată de Hagi a câștigat la Voluntari cu 2-0.

Pariurile care au ieșit mereu în ultimele meciuri directe

Confruntările dintre Voluntari și Viitorul sunt mai mereu imprevizibile, asta pentru că gazdele n-au reușit niciodată să câștige în ultimele cinci „directe”. Au fost două remize și trei victorii pentru oaspeți! De asemenea, un alt pariu care s-a dovedit câștigător la ultimele patru jocuri a fost ”nu marchează ambele!”

Cota pentru un succes al oaspeților și în meciul de azi este de 2,23, în timp ce un nou meci în care să nu marcheze ambele echipe primește o cotă de 1,70!

Vezi și alte PONTURI de azi:

Lazio - AC Milan: Derby pentru Liga Campionilor! Trei PONTURI pentru duelul de pe Olimpico

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează