GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

West Ham - Arsenal: „Tunarii” vor să-și betoneze locul de Liga Campionilor! Trei PONTURI cu oaspeții în prim-plan

Articol de - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 08:43 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 04:30

West Ham și Arsenal se întâlnesc duminică, de la 18:30, într-o partidă care contează pentru runda a 34-a din Premier League și care are o miză mult mai mare pentru oaspeți!

E final de sezon în Premier League, dar competiția încă are multe necunoscute. La titlu se bat umăr la umăr City și Liverpool, în timp ce pentru celelalte două locuri de Liga Campionilor pare să fie o luptă în 3 - Chelsea (66 pct), Arsenal (60) și Tottenham (58) - toate cu același număr de meciuri.

Spuneam că partida va fi una mult mai importantă pentru Arsenal, nu doar că „tunarii” se bat pentru potul din Liga Campionilor, ci pentru că West Ham e cu gândul la returul cu Eintracht Frankfurt din semifinalele Europa League. Londonezii au pierdut prima manșă acasă, 1-2, și merg în Germania săptămâna următoare.

3 etapeconsecutive fără victorie are West Ham în Premier League

În campionat, West Ham se află pe locul 7, cu 52 de puncte, la 3 puncte distanță de United, echipă care ocupă locul 6, cel care duce în Europa League în sezonul viitor. În comparație, dacă va ajunge în finala Europa League și va câștiga trofeul, West Ham va fi calificată automat în Liga Campionilor în sezonul 2022 / 2023.

Trei PONTURI pentru West Ham - Arsenal:

  • Victorie Arsenal - cotă 1,75 la Unibet
  • Peste 2,5 goluri în meci - cotă 1,85 la Superbet
  • Ambele echipe marchează - cotă 1,80 la Betano

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  01 Mai 2022, 11:40

E doar o luptă în 2 - intre Arsenal (60) și Tottenham (58)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close