GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

West Ham - Aston Villa: Emoțiile retrogradării din ultima etapă a campionatului englez

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2020 13:25 / Actualizat duminica, 26 iulie 2020 13:31

West Ham - Aston Villa, partidă programată azi, de la ora 18:00, e una încărcată de tensiune. Formația oaspete e clasată pe locul 17, primul deasupra liniei retrogradării, dar e la egalitate de puncte cu echipa de pe poziția a 18-a, Watford. 

În Premier League, în cazul în care două cluburi sunt la egalitate de puncte, departajarea se face prin golaveraj. Dacă și acesta este egal, următorul criteriu e cel al numărului de goluri marcate. 

Villa are avantaj de un gol

Avantajul pe care Aston Villa îl are față de Watford e extrem de fragil și constă într-un singur gol.

În 37 de etape, cei de la Villa au acumulat 34 de puncte, golaveraj 40-66 (-26), în vreme ce Watford are tot 34 de puncte, dar golaveraj mai slab, 34-61 (-27). 

Dar, în ecuație mai intră o echipă. 

Bournemouth e pe 19 și are 31 de puncte (golaveraj -27), ceea ce înseamnă că un eventual succes pe terenul lui Everton, coroborat cu înfrângerile celor de la Aston Villa și Watford, i-ar aduce salvarea. 

West Ham, Everton și Arsenal arbitrează lupta din subsolul clasamentului

Pentru West Ham, Everton și Arsenal, ultima etapă nu mai are implicații majore. Primele două echipe ar putea coborî un loc în clasament în cazul unor rezultate defavorabile, iar Arsenal poate urca una sau două poziții mai sus în cazul unei conjucturi favorabile. 

În ceea ce o privește pe West Ham, aceasta a scăpat de emoțiile retrogradării în runda anterioară, când a remizat pe Old Trafford, 1-1 cu Man. United. Cu 7 puncte câștigate în ultimele 3 etape, echipa lui David Moyes își poate permite să trateze cu lejeritate partida de azi. 

Pont pentru pariuri: Oaspeții marchează și nu pierd, cota 1.55 la Betfair

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează