GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

West Ham - Liverpool: „Cormoranii” vor să profite de pasul greșit al lui Chelsea! Trei PONTURI cu oaspeții în prim-plan la Londra

Articol de - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 12:42 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 13:09

West Ham și Liverpool se întâlnesc azi, de la 18:30, într-o partidă care o poate aduce pe Liverpool la doar un singur punct în spatele liderului Chelsea. Londonezii s-au împiedicat de Burnley, iar trupa lui Klopp vrea să reducă diferența în lupta pentru supremație în Premier League.

În ultimii ani, duelurile dintre West Ham și Liverpool au fost mai mereu spectaculoase, asta dacă, tot mai mereu, a existat o singură echipă câștigătoare. Liverpool o domină pe West Ham la meciuri directe, dar „ciocănarii” se motivează mereu bine împotriva formațiilor puternice.

Ținând cont că trupa lui Moyes traversează o formă excelentă, Liverpool va avea mult de muncă pe Stadionul Olimpic din Londra pentru a lua toate punctele azi. West Ham ocupă poziția a 4-a, la doar două puncte distanță de Liverpool, și abordează meciul cu fosta campioană a Angliei după o serie de trei victorii la rând: 1-0 cu Everton, 1-0 cu Tottenham și 4-1 cu Aston Villa.

0 înfrângeriLiverpool e singura echipă din Premier League neînvinsă în acest sezon

Liverpool a făcut și ea în etapa trecută același pas în lateral pe care Chelsea l-a făcut în runda curentă. După ce au condus cu 2-0, băieții lui Klopp au fost nevoiți să se mulțumească doar cu o remiză, 2-2, în fața lui Brighton, chiar pe Anfield.

Dacă ne uităm pe ultimele cinci dueluri directe dintre West Ham și Liverpool putem observa că gazdele de azi n-au câștigat niciodată. Liverpool s-a impus de 4 ori, chiar în ultimele 4 jocuri, în timp ce West Ham a câștigat un singur punct, în 2019.

Trei PONTURI pentru West Ham - Liverpool:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,55 la Superbet
  • Victorie Liverpool - cotă 1,76 la Unibet
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,50 la Superbet
Voluntari - FCSB: Roș-albaștrii caută a 8-a victorie la rând în campionat! Trei PONTURI pentru meciul care închide ziua în Liga 1
PONTURI PARIURI
Voluntari - FCSB: Roș-albaștrii caută a 8-a victorie la rând în campionat! Trei PONTURI pentru meciul care închide ziua în Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează