GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Voluntari - FCSB: Roș-albaștrii caută a 8-a victorie la rând în campionat! Trei PONTURI pentru meciul care închide ziua în Liga 1

Articol de - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 12:41 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 13:10

Voluntari - FCSB se joacă azi, de la 21:30, în ultima partidă a zilei de duminică în Liga 1. Roș-albaștrii vor juca știind deja rezultatele rivalelor CFR Cluj și CSU Craiova, formații care au deplasări complicate la Dinamo și Farul.

Avem, așadar, o zi extrem de importantă pentru cele trei formații care par că se vor bate anul acesta la titlu. CFR Cluj rămâne lider, cu 36 de puncte, FCSB ocupă poziția secundă, cu 30 de puncte, în timp ce CSU Craiova e a treia, cu 28 de puncte.

De la lupta pentru salvarea la retrogradare, la lupta pentru un loc de playoff! Așa arată schimbarea la față la Voluntari. Ilfovenii sunt pe locul 6, loc de playoff, și aveau, până în urmă cu două etape, șase victorii la rând în campionat! Eșecurile cu FC Argeș și CFR Cluj au mai domolit elanul luat de trupa lui Liviu Ciobotariu.

6 înfrângeriare FC Voluntari în acest sezon - cele mai multe dintre primele 6 echipe din Liga 1

Voluntari și FCSB trebuiau să se întâlnească și în Cupa României, dar ilfovenii au avansat mai departe la masa verde, după ce roș-albaștrii nu s-au putut prezenta din cauza cazurilor de COVID-19 și a accidentărilor din lot. Acum, meciul din campionat va avea loc și vine cu plusuri și minusuri pentru ambele grupări.

Voluntari are două înfrângeri la rând și pare că a ieșit din zona formei excelente, dar probleme sunt și la FCSB. Elevii lui Edi Iordănescu au jucat joi contra Farului și au avut doar două zile de pauză înaintea confruntării de la Voluntari. În sezonul trecut, Voluntari a câștigat în fața bucureștenilor pe teren propriu, scor 2-1, în timp ce FCSB s-a impus tot cu același scor la ea acasă.

Trei PONTURI pentru Voluntari - FCSB:

West Ham - Liverpool: „Cormoranii” vor să profite de pasul greșit al lui Chelsea! Trei PONTURI cu oaspeții în prim-plan la Londra
PONTURI PARIURI
West Ham - Liverpool: „Cormoranii” vor să profite de pasul greșit al lui Chelsea! Trei PONTURI cu oaspeții în prim-plan la Londra

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează