GSP SPECIAL  »  POKER  »  PROMOTIE

Ce zici de un Full House de promoţii?

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2009 00:00

În decembrie, PartyPoker pune la bătaie peste 1 milion de dolari cu promoţia trei-în-unu care are câte un premiu pentru fiecare.

Cash Game 50.000$ (se desfăşoară între 3-23 decembrie)
Indiferent ce joc preferaţi, puteţi participa la promoţia „Cash Game 50.000$”, oferită în exclusivitate jucătorilor aflaţi la nivelurile Bronz, Argint şi Aur. Cu cât acumulaţi mai multe puncte PartyPoints, cu atât veţi avansa în clasament şi cu atât veţi câştiga mai mulţi bani la sfârşitul lunii.

Vânătorul de jackpot (se desfăşoară între 1-31 decembrie)
Specialiştii în jocuri Sit & Go vor adora promoţia „ Full House Vânătorul de jackpot”, în cadrul căreia oferim un premiu de până la 160.000$. Demonstraţi că abilităţile în jocul de poker sunt excelente, câştigând cinci turnee cu o singură masă consecutiv şi veţi putea avea parte de un jackpot în valoare de 10.000$, până la 50.000$, în funcţie de nivelul de buy-in la care aţi jucat.

Jackpot-uri pentru turnee cu mai multe mese simultan de 1 milion de dolari (se desfăşoară între 1-31 decembrie)
Jucaţi în cadrul unor turnee cu premii extraordinare, care vor avea loc de luni până duminică, în luna decembrie, pentru un buy-in de numai 20 de puncte PartyPoints: fiecare jucător poate câştiga 5.000$. Mai mult de atât, veţi avea şansa de a juca în finala grozavă din ianuarie, $250,000 Grand Final. Şi dacă acest lucru nu e destul, vă invităm să profitaţi de şansa de a câştiga un jackpot de 1 milion de dolari.

Click aici pentru a începe distracţia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează