GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

3 ponturi de cota 2+ pe care să le încerci pentru derby-urile din weekend

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2023 17:28 / Actualizat joi, 28 septembrie 2023 17:28

Se anunță un final de săptămână interesant, în care poți paria pe cele mai tari meciuri din Europa la cote avantajoase. Încă de vineri este programat un meci tare în Spania, între FC Barcelona și FC Sevilla, două echipe obișnuite să fie în lupta pentru trofee.

În Anglia, capul de afiș al etapei este duelul dintre Tottenham și Liverpool, ambele aflate în cursa pentru ocuparea unui loc pe podium. Iar spectacolul din Germania nu lipsește, în condițiile în care Bayern Munchen se deplasează la Leipzig.

Ai așadar meciuri tari pe care să pariezi în această etapă din fotbalul continental. Și, așa cum te-a obișnuit deja, agenția de pariuri online Unibet ți-a pregătit deja sute de selecții pentru cele mai tari meciuri, la cote avantajoase. Și nu uita că poți să profiți și de Combo Booster, prin care îți poți mări câștigurile cu până la 50% daca adaugi patru sau mai multe selecții pe cupon cu cotă minim 1.25.

FC Barcelona - Sevilla: Catalanii vor să profite de startul slab al andaluzilor

Partida dintre FC Barcelona și FC Sevilla se dispută vineri, de la ora 22:00, în etapa a 8-a din La Liga. Catalanii vin după un pas greșit, o remiză cu Mallorca, în timp ce Sevilla a respirat în sfârșit după startul greoi de sezon și a învins-o în ultima rundă pe Almeria cu 5-1.

Se poate observa cu ușurință pe rezultatele din ultimele etape că FC Barcelona este o echipă care înscrie mult, dar care și primește. În ultimele 4 meciuri ale catalanilor s-au înscris cel puțin 4 goluri. E de așteptat un nou meci cu goluri, iar Robert Lewandowski are șanse bune de a înscrie. El a fost menajat cu Mallorca și a intrat abia pe final, dar e așteptat să fie titular. Polonezul are 5 goluri marcate în 7 meciuri din acest sezon. Poți miza așadar la Unibet că se vor înscrie Peste 3.5 goluri și că Lewandowski va marca în orice moment, la cota 2.85.

3 ponturi de cota 2+ pe care să le încerci pentru derby-urile din weekend

Tottenham - Liverpool: Derby-ul etapei din Premier League

Cel mai interesant meci al etapei din Premier League este cel dintre Tottenham și Liverpool, programat sâmbătă de la ora 19:30. În clasament, Liverpool este pe locul 2, cu 16 puncte, iar Spurs este pe 4, cu 14 puncte. Ambele echipe sunt în formă. Liverpool are 5 victorii la rând în Premier League, iar Tottenham are 4 victorii și o remiză în campionat, contra celor de la Arsenal.

Liverpool a câștigat însă 8 din ultimele 10 meciuri cu Tottenham și are un ascendent moral, motiv pentru care poți să mizezi la Unibet pe cota 2.28 pe victoria trupei lui Jurgen Klopp.

3 ponturi de cota 2+ pe care să le încerci pentru derby-urile din weekend

Leipzig - Bayern: Se anunță un meci de cinci stele

Tot sâmbătă, de la ora 19:30, are loc și meciul dintre Leipzig și Bayern Munchen din Bundesliga. Se întâlnesc două echipe obișnuite să atace, dovadă fiind rezultatele din ultima perioadă. Bayern a dat 4 goluri cu United și Munster și 7 cu Bochum. Și Leipzig e recunoscută pentru forța din atac. În clasament, Bayern este pe primul loc, cu 13 puncte, iar Leipzig este pe 4, cu un punct mai puțin.

Sunt toate ingredientele pentru un meci de cinci stele, cu multe goluri. În patru din ultimele șase partide dintre Leipzig și Bayern s-au marcat cel puțin patru goluri, astfel că poți să încerci din nou selecția Peste 3.5 goluri, care la Unibet are cota 2.02.

3 ponturi de cota 2+ pe care să le încerci pentru derby-urile din weekend

Cotele publicate în acest articol fac parte din oferta Unibet și pot suferi modificări. Unibet face parte din grupul Kindred, operator cu 26 de ani de experiență internațională, care a transformat industria jocurilor de noroc prin investiții în tehnologii noi, produse inovatoare, dar, mai presus de toate, în oameni. Grupul Kindred este prezent și în România cu brandurile Unibet și Vlad Cazino și s-a remarcat prin campaniile de promovare a distracției responsabile la jocuri de noroc. Astfel, Kindred este primul operator care adoptă un indicator de urmărire a veniturilor obținute din câștiguri brute de la clienții cu risc ridicat de adicție, cu ajutorul unor instrumente special concepute. 

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează