GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

3 ponturi pariuri pentru derby-urile din acest weekend

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 septembrie 2023 14:09 / Actualizat vineri, 15 septembrie 2023 14:09

După o pauză de aproximativ două săptămâni, meciurile din campionatele importante se reiau. Prilej pentru noi confruntări pline de orgoliu, pe care le poți urmări în acest weekend. Finalul de săptămână ne aduce o serie de dueluri interesante, inclusiv în România, unde capul de afiș este meciul dintre Farul și FCSB. Vor fi, desigur, derby-uri și în celelalte campionate.

Finalul de săptămână este interesant și, pe lângă derby-ul amintit dintre Farul și FCSB, poți urmări încă de vineri un duel între Bayern Munchen și Bayer Leverkusen, între primele două clasate din Bundesliga. Un derby între echipele care au început în forță este și cel dintre Inter Milano și AC Milan. 

Bayern - Leverkusen, spectacol total în Bundesliga

Vineri, de la ora 21:30, are loc confruntarea dintre Bayern Munchen și Bayer Leverkusen. Ambele echipe au punctaj maxim după primele trei etape și e de așteptat un meci spectaculos. Bayern Munchen este cu siguranță favorită și are amintiri plăcute de la ultimul meci cu Leverkusen de acasă, pe care l-a câștigat cu 4-0 în septembrie 2022. 

De fapt, Bayern a câștigat două din ultimele trei meciuri de acasă cu Leverkusen la zero. Iar dacă ești interesat de pariuri online poți încerca selecția Bayern Munchen câștigă și Peste 2.5 goluri, pont cotat la Unibet foarte bine, 2.45. Leverkusen este, și ea, în formă și are șanse bune să marcheze, mai ales că defensiva lui Bayern a arătat semne de fragilitate. Dacă vrei o variantă mai sigură, cota la victorie pentru Bayern este 1.53. Egalul are cota 4.90, iar succesul lui Leverkusen are 5.10.

3 ponturi pariuri pentru derby-urile din acest weekend

Inter - AC Milan, duel între fruntașele din Serie A

Inter și AC Milan se vor întâlni în etapa a patra din Serie A, sâmbătă de la ora 19:00. Derby-ul orașului Milan pune față în față două echipe care au început perfect și au câte 9 puncte după primele trei etape. Mai mult, Inter a dat 8 goluri și nu a primit niciunul. AC Milan are și ea 8 goluri marcate și a încasat 2. Atacul celor două echipe este așadar la un nivel ridicat și ar trebui să ne așteptăm la un meci cu goluri.

Poți să pariezi la Unibet pe o selecție specială prin funcția Creare Pariu: Ambele echipe vor înscrie și se vor marca Peste 2.5 goluri, la cota 2.14. Fiind început de sezon, echipele nu se vor închide prea mult și va rezulta un meci spectaculos. Dacă te interesează cotele 1X2, acestea sunt, cum era de așteptat, echilibrate: 2.12 victorie Inter, 3.45 egal și 3.40 victorie AC Milan.

3 ponturi pariuri pentru derby-urile din acest weekend

Farul - FCSB, reeditarea meciului care a decis titlul 

Farul și FCSB se vor duela duminică, de la ora 21:45, în derby-ul etapei a 9-a din Superliga. Ultimul meci dintre cele două a decis campioana. FCSB a condus cu 2-0 la Ovidiu, dar Farul a câștigat cu 3-2 și a ridicat trofeul de campioană. Acum, echipele sunt într-o situație diferită. FCSB vine după un succes în derby-ul cu Universitatea Craiova, iar Farul a fost zdrobită de U Craiova 1948 în ultima rundă, scor 4-0.

Forma de moment este clar în favoarea celor de la FCSB, care îi vor recupera pentru această partidă pe Pantea și Coman. Roș-albaștrii au un avantaj clar, pe un teren pe care au câștigat adesea în ultimii ani. La Unibet ai cota 2.80 dacă pariezi pe victoria lui FCSB și poți profita și de alte promoții, cum ar fi Combo Booster, care îți mărește câștigurile cu până la 50%. Victoria Farului are cota 2.70, iar egalul are cota 3.30.

3 ponturi pariuri pentru derby-urile din acest weekend

Cotele prezentate sunt preluate din oferta agenției de pariuri online Unibet (Licența ONJN Clasa I nr. L1160657W000330) și pot suferi modificări în orice moment. 

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
FRF a primit notificarea » Schimbare MAJORĂ la CSA Steaua din sezonul viitor!
Liga 2
FRF a primit notificarea » Schimbare MAJORĂ la CSA Steaua din sezonul viitor!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close