GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

300.000 lei în finala din Europeanul Jackpoturilor! Fiecare SuperJackpot lovit declanșează instant altele

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iulie 2021 14:16 / Actualizat duminica, 11 iulie 2021 14:17

SuperPremiile din agențiile Superbet s-au ținut lanț la aparate în fazele finale ale europeanului! S-au acordat deja 900.000 lei și, pentru finala turneului, Europeanul Jackpoturilor pune la bătaie încă 300.000!

Pe lângă deja cunoscutele Magic Jackpot și X Jackpot, sloturile din agenții au acordat și al treilea mare premiu: SuperJackpot. 140 de jucători norocoși au încasat deja în ultimele 2 săptămâni, urmează alți 20 în ziua finalei. Câștigurile sunt în cascadă: orice SuperJackpot lovit într-o agenție declanșează, instant, altele! Altfel spus, norocul unui jucător poate deveni și al tău dacă ești la un aparat în momentul potrivit.

O singură condiție trebuie să îndeplinești pentru a câștiga unul dintre SuperJackpoturi: să joci la un slot din agențiile Superbet în momentul în care premiul e lovit! Nu contează miza pariului sau timpul petrecut la aparat, îl poți câștiga chiar și de la prima rotire dacă norocul e de partea ta!

Valoarea totală a premiilor din finala Europeanului Jackpoturilor este de 300.000 lei, împărțiți în mod egal de cei 20 de jucători. Două SuperJackpoturi a câte 15.000 lei vor fi câștigate și, imediat după, fiecare va declanșa alte 9!

Finala premiilor și la pariurile sportive: orice leu jucat aduce o șansă în plus la un BMW X5

Cu fiecare leu jucat poți fi SuperPremiat! Plasează pariuri sportive (live sau înainte de meci), la loto sau virtuale în ziua marii finale din contul tău online Superbet (pe site sau în aplicație) sau în agenții. Dacă pariezi online nu mai trebuie să faci nimic, toate pariurile sunt luate în considerare. Dacă joci în agenții, intră în SuperClub și scanează biletele pentru a le transforma în șanse de câștig la extragere! Poți câștiga marele premiu – un BMW X5 – sau unul dintre cele 4 smartphone-uri și 5 smartwatch-uri ce vor fi acordate luni. Adună punctele și urmărește marea extragere luni, de la 17:30, pe canalele de YouTube și Facebook ale Superbet România!

Ține-ți șansele aproape! Mai avem un BMW X5 de dat pentru marea finală!

SuperPariuri în finala turneului european! Statisticile sunt de partea ta!

SuperEuropeanul se trăiește altfel pe SuperSocial! Nu mai rata distracția, socializarea și Big Win-urile celor mai tari jucători!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează