GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperPariuri în finala turneului european! Statisticile sunt de partea ta!

Articol de GSP - Publicat joi, 08 iulie 2021 14:15 / Actualizat joi, 08 iulie 2021 14:15

Mult așteptatul moment a sosit, iar cele două finaliste sunt pregătite de o seară istorică a fotbalului european. Anglia și Italia vor completa dansul final al acestui turneu, iar echipa gazdă pleacă cu prima șansă la câștigarea primului EuroTrofeu din istoria naționalei. Din fericire, SuperMeciul din acest weekend vine la pachet cu zeci de pariuri profitabile pentru pariorii Superbet, iar statisticile sunt mai mult decât promițătoare în ceea ce privește rata de succes a opțiunilor posibile. Goluri, faze spectaculoase și șuturi memorabile ne așteaptă în marele duel al săptămânii, așa că înregistrează-te pe platforma Superbet și pregătește-te de o seară magică pentru suporterii din întreaga lume.

Au depășit toate așteptările! 

Echipele participante au fost mai mult decât generoase în ceea ce privește numărul de goluri marcate. Jucătorii și-au făcut treaba ca la carte, fapt rezultat în statistica formidabilă pe care echipele au completat-o la acest turneu european. În cele 50 de meciuri jucate, s-au înscris 140 de goluri, fiind unul dintre sezoanele cu cele mai multe reușite din istoria competiției. Au fost meciuri spectaculoase și meciuri de neimaginat, iar competiția strânsă și pofta de joc a echipelor a rezultat o medie de circa 2.8 goluri în fiecare meci. Dacă ne gândim amândoi la același lucru, înseamnă că știi deja ce ai de făcut! Pariul pe goluri te așteaptă pentru marea finală, iar cotele sunt promițătoare pentru un bilet SuperProfitabil. Aruncă o privire peste oferta meciului și lasă-te convins de cotele noastre! Susține-ți acum favorita cu un SuperBilet!

Pariază cu cote mari!

Golurile sunt punctul forte al acestui sezon, iar biletele câștigătoare s-au învârtit întotdeauna în jurul celor mai bune pariuri pe goluri. Dacă vrei să profiți la maxim de acest maraton al reușitelor, optează pentru golurile înscrise per repriză. La o primă vedere, pare un pariu mai riscant, însă statisticile nu mint niciodată. Reprizele secunde din acest sezon ne-au oferit mai mult spectacol, fapt reflectat în cele 94 de goluri marcate în repriza secundă față de 46 în primele jumătăți are partidelor. Pentru a crește miza de pe bilet, optează pentru mai multe goluri în repriza secundă a marii finale, cine știe, poate abia din minutul 46 va începe spectacolul, iar biletul tău se va număra printre cele mai bune din următorul weekend. Ai la dispoziție pariuri pe goluri/repriză, total goluri și opțiunile de handicap sau combo. Alege cele mai bune cote pentru biletul tău și finalizează sezonul SuperEuro cu un câștig demn de invidia celorlalți!

Competiția ne aduce un joc dur!

Presiunea apasă pe umerii jucătorilor în fiecare meci, iar marea finală va reprezenta un apogeu al emoțiilor pentru vedetele celor două selecționate. Cu certitudine, faulturile nu vor lipsi din acest duel, iar arbitrul nu va ezita nicio secundă să acorde cartonașe galbene jucătorilor incisivi. Presiunea jocului va fi mereu în avantajul nostru, al SuperPariorilor. Până în prezent, au fost comise 1159 de faulturi, acestea rezultând un total de 145 de cartonașe galbene. Cu o medie de 2.5 cartonașe galbene/meci, pariurile și cotele sunt de partea noastră. Fii SuperInspirat și mizează pe numărul de cartonașe! Descarcă aici aplicația Superbet și arată-ne biletele tale în Super Social! 

Autor: Silviu Elisei

Mai sunt doar câteva mașini! Câștigă și tu una cu SuperClub de European!

Începe Europeanul Jackpoturilor! Fiecare SuperJackpot lovit declanșează instant altele

SuperEuropeanul se trăiește altfel pe SuperSocial! Nu mai rata distracția, socializarea și Big Win-urile celor mai tari jucători!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează