GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Mai sunt doar câteva mașini! Câștigă și tu una cu SuperClub de European!

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iulie 2021 13:10 / Actualizat marti, 06 iulie 2021 12:53

Mult a fost, puțin a mai rămas, iar o parte din SuperPariorii noștri se bucură deja de mașinile de lux câștigate la cel mai tare concurs al acestui turneu european. Bucuria fotbalului și a pariurilor merge întotdeauna combinată cu ceva surprize, iar cele 22 de BMW-uri, 88 smartphone-uri și 110 smartwatch-uri i-au motivat pe campionii noștri să fie mai implicați în acest sezon SuperEuro. Ne luăm inima în dinți și ne pregătim de semifinale, așa că ține-te bine și participă și tu la cel mai tare concurs de la SuperEuroÎnregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău! 

Participi simplu și rapid!

Știi că Superbet nu complică niciodată lucrurile, motiv pentru care participarea la SuperClub de European e mai mult decât simplă și accesibilă tuturor pariorilor. Pentru campionii noștri de pe online, biletele pe sport sau loto se înscriu automat în extragere, iar cu cât pariezi mai mult, cu atât acumulezi mai multe șanse. Pentru veteranii agențiilor, biletele se înscriu pe club.superbet.ro sau cu ajutoul SuperCardului de membru. Cu SuperCard, ai SuperBeneficii, iar șansele tale cresc cu fiecare bilet plasat. Mai exact, fiecare leu jucat îți mărește posibilitatea de câștig, iar cei mai devotați pariori sunt și cei mai apropiați de câștigarea unui premiu. Extragerile se fac după fiecare rundă jucată la turneul european, așa că șansele se acumulează doar din ziua precedentă extragerii. Vestea bună e că mai avem încă 3 extrageri, iar marea finală din acest sezon va aduce în prim plan premiul cel mare. Un BMW X5 și alte două BMW-uri X3 te așteaptă, așa că intră și tu acum în joc și pregătește-ți biletele pentru SuperMeciurile din această săptămână. Pariază pe favoritele tale și intră în promoție! Vezi aici toate informațiile referitoare la concursul SuperClub!

Țintește un smartphone sau un smartwatch!

Surprizele continuă! La fiecare extragere, ai șansa să câștigi unul dintre cele 4 smartphone-uri puse în joc sau un smartwatch. Un telefon de ultimă generație se asortează perfect cu un BMW de ultimă generație, motiv pentru care Superbet îți oferă șansa de a le câștiga pe amândouă. Totul ține și de noroc, însă cu cât ești mai activ în lumea pariorilor, cu atât șansele tale de câștig cresc. La fiecare extragere punem la bătaie 4 smartphone-uri și 5 smartwatch-uri pentru a încânta cât mai mulți SuperPariori. Mai sunt 30 de premii de oferit, iar cel puțin unul poate fi al tău! Intră acum în promoție și arată-le tuturor că meriți să fii un campion! Descarcă aici aplicația Superbet și pariază direct de pe profilul tău de Super Social!

Autor: Silviu Elisei

SuperCote, de la 1.90 la 15.00! Vezi Oferta Specială înainte de "sferturile" Europeanului

Începe Europeanul Jackpoturilor! Fiecare SuperJackpot lovit declanșează instant altele

Franța și Spania câștigătoare la Superbet! Sute de mii de bilete câștigătoare cu SuperAvantaj!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează