GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperCote, de la 1.90 la 15.00! Vezi Oferta Specială înainte de "sferturile" Europeanului

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2021 18:09 / Actualizat joi, 01 iulie 2021 18:09

Au fost 24 de echipe, dar au mai rămas opt. Cele mai bune opt din Europa la acest moment și formațiile care își țin aprinsă speranța că vor câștiga marea coroană. E timpul sferturilor la European, e vremea cotelor mari! Fă-ți acum cont pe Superbet, ia bonusul de bun-venit și bucură-te de cele mai tari meciuri de la SuperEURO!

Anglia și Spania, favoritele cotelor Superbet

Învingătoare în fața Germaniei (2-0) pe Wembley, Anglia a făcut rost de un culoar mai mult decât favorabil spre ultimul act, care se va juca tot la Londra. Dacă Belgia, Italia și Spania se află pe partea superioară a tabloului, alături de Elveția, englezii domină jumătatea de jos, unde mai apar doar Ucraina, adversara din sferturi, Danemarca și Cehia. Evident, faptul că nu va putea întâlni o SuperForță decât în marea finală reprezintă un avantaj imens pentru Gareth Southgate și elevii lui care au primit deja statutul de primi favoriți la câștigarea turneului (cotă 3.20 pe Superbet). Cu un "sfert" contra Elveției care pare la îndemână, Spania are șansa a doua (4.50), iar Italia e considerată a treia favorită (5.50). La capitolul "bombe" includem victoria Ucrainei la European, care ar înverzi o cotă de 40. Vezi aicioferta specială pregătită de Superbet înaintea sferturilor!

Patrik Schick, marea surpriză?

Dacă la start de turneu specialiștii așteptau o luptă între Harry Kane și Romelu Lukaku pentru titlul de golgheter, lucrurile s-au schimbat pe măsură ce Cristiano Ronaldo și cehul Patrick Schick au marcat la foc automat. Superstarul lui Juventus Torino e liderul clasamentului celor mai buni marcatori, cu cinci goluri și cotă 2.20 să devină golgheter, iar vârful naționalei Cehiei (care are patru goluri) îl secondează, cu o cotă de 5. Cu trei reușite în patru meciuri, Lukaku (cotă 7) stă la pândă, iar Raheem Sterling (cotă 8) intră și el în calcule. De la Ciro Immobile (cotă 25) la Morata (cotă 35) sau Seferovic (cotă 60) vin cote cu adevărat nebune. Pentru titlul de cel mai bun tânăr jucător, favorit esteGianluigi Donnarumma, tânărul goalkeeper al Squadrei Azzurra încasând un singur gol la acest European.

Pariurile pe European îți pot aduce o SuperMașină!

22 de zile cu meciuri înseamnă 22 de zile cu SuperPremii! 22 SuperMașini, 88 smartphone-uri și 110 SuperCeasuri sunt puse la bătaie în cadrul celor 22 extrageri din SuperClubul de European. 17 SuperMașini au plecat deja spre SuperPariori, dar restul își caută șoferii! Fiecare leu jucat la pariuri sportive (live sau înainte de meci), loto și virtuale îți aduce o șansă în plus la următoarea extragere. Poți strânge punctele pariind din contul tău online Superbet (pe site sau în aplicație) sau dacă pariezi în agenții și introduci biletele în SuperClub!

Franța și Spania câștigătoare la Superbet! Sute de mii de bilete câștigătoare cu SuperAvantaj!

Începe Europeanul Jackpoturilor! Fiecare SuperJackpot lovit declanșează instant altele

Superbet a dat și al patrulea BMW în SuperClubul European. Încă 18 te așteaptă!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close