GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Superbet a dat și al patrulea BMW în SuperClubul European. Încă 18 te așteaptă!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iunie 2021 14:00 / Actualizat miercuri, 16 iunie 2021 15:24

Al patrulea BMW din SuperClub European, cea mai tare campanie din România dedicată Europeanului, a fost acordat de Superbet în cursul zilei de marți. A fost o ediție specială, moderată de Lucian Lipovan, expert Superbet, și Alex Molico (Chief Content Editor Superbet) în care Daniel Pancu i-a adus fericirea chiar unui...rapidist! Mândrul câștigător vine din Sighișoara și, pe lângă marele premiu, are și promisiunea unui tricou cu autograf din partea fostului mare atacant din Giulești. 

Fă-ți cont pe Superbet, ia bonusul de bun-venit, apoi intră în SuperClubul European și poți câștiga una dintre cele 18 SuperMașini rămase, dar și Smartwatch-uri și Smartphone-uri!

Marți după-amiază, Superbet Premium Store agenția de elită situată în zona Nordului, la parterul City Gate South (Piața Presei Libere nr. 3-5), a fost gazda unei noi SuperExtrageri marca Superbet. Moderată de expertul Superbet Lucian Lipovan și Alex Molico (Chief Content Editor Superbet), cu Daniel Pancu invitat special, emisiunea a făcut fericiți alți SuperPariori. Ion Iulian Driță, din Sighișoara, s-a ales cu un BMW, iar alte cinci Smartwatch-uri și patru Smartphone-uri și-au găsit noi deținători. Punctul culminant a venit spre final, când Ion Iulian Driță a aflat chiar în direct că a câștigat marele premiu!  

Poți urmări aici integral emisiunea de marți!

A aflat în direct că a câștigat un BMW!

Speranțele sunt mari, mai ales când în joc sunt puse SuperMașini, dar entuziasmul, surprinderea și fericirea sunt pe măsură în momentul în care afli că devii mândrul posesor al unui BMW. A fost și cazul lui Ion Iulian Driță, SuperPariorul anunțat în direct de către Lucian Lipovan și Daniel Pancu: "Să nu-mi spuneți că am câștigat! Mamma mia!", au fost primele cuvintele ale tânărului din Sighișoara. Care, culmea, e susținător al Rapidului, echipa de suflet a lui Daniel Pancu. Ne-a spus că a jucat luni pe meciurile de la European și astfel a intrat în tragerea la sorți de marți, apoi a primit promisiunea că va avea din partea lui Daniel Pancu un tricou cu autograf. O zi cum nu se poate mai bună!

Încă 18 SuperMașini și alte SuperPremii te așteaptă

În promoția SuperClub de European poți câștiga premiile care se acordă la extragerea zilnică. Intri la extragere cu biletele de pariuri sportive, pariuri live, loto și virtuale plasate online, respectiv plasate în agenție și înregistrate pe club.superbet.ro, în baza cardului de fidelitate SuperClub.

Fiecare leu jucat în perioada 11 iunie 2021 - 11 iulie 2021 la Pariuri Sportive, Live, Loto și Virtuale, pe platforma Superbet și în agențiile Superbet, înseamnă o șansă la următoarea extragere.

Campania este valabilă prin intermediul Clubului Superbet, în care poți să intri cât ai zice Super!

Dacă ești jucător online, trebuie doar să te loghezi cu contul tău Superbet și să pariezi pe site ori în aplicație și ești înscris automat în campanie.

Ai jucat în agenție? E simplu! Intră în SuperClub cu cardul tău de loialitate și scanează fiecare bilet pentru a lua parte la campanie.

Adună cât mai multe șanse în fiecare zi, înscrie-te în cursa SuperPremiilor și urmărește fiecare extragere pe pagina de Facebook Superbet!

Europeanul 2020 îți aduce șansa unor SuperPremii. 22 de mașini, smartphone-uri și ceasuri te așteaptă în SuperClub!

SuperNaționalele au cucerit Europeanul și Mondialul la scurtă distanță!

Turneul final a început, iar SuperSocial te așteaptă cu grup dedicat pentru pariuri și socializare! Vino pe chaturile meciurilor din aplicația Superbet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează