GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Turneul final a început, iar SuperSocial te așteaptă cu grup dedicat pentru pariuri și socializare! Vino pe chaturile meciurilor din aplicația Superbet!

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 iunie 2021 10:31 / Actualizat sambata, 12 iunie 2021 10:31

O competiție europeană de asemenea anvergură merită tratată regește, mai ales că a trebuit s-o așteptăm un an. Europeanul a venit, iar pariorii și-au ascuțit telefoanele pentru a primi cum se cuvine balul continental. Principalul Fan Zone online din România este SuperSocial, funcționalitate accesibilă doar din aplicația de mobil Superbet, care a captivat atenția a peste 250.000 de iubitori ai sportului. Vino pe grupul dedicat europeanului și vezi cele mai tari bilete!

Pariază alături de cei mai buni!

Inspirația e la cele mai înalte cote în SuperSocial, iar asta și pentru că informația integrată în aplicație e la doar un pas distanță. Astfel, grupul dedicat Europeanului are deja pe chat sute de bilete create de campionii din SuperSocial. Toate sunt la liber și din toate ai de învățat câte ceva. Trebuie doar să-ți faci cont, să-ți încasezi Bonusul de Bun Venit și să-ți setezi profilul social! Descarcă aplicația de aici!

Pe chat-uri câștigi tricourile echipelor și mingi oficiale

Grupul Europeanului dar și chat-urile fiecăruia dintre cele 51 de meciuri care se vor juca la turneul final vor fi vulcani activi timp de o lună. Acolo se desfășoară toată acțiunea, acolo interacționezi cu prietenii, acolo îți promovezi biletele și devii tu însuți un influencer și tot de acolo poți rămâne cu obiecte de colecție de la acest campionat. SuperSocial ți-a pregătit mingi oficiale Euro și tricouri ultima ediție ale celor mai tari echipe calificate, care pot fi câștigate foarte ușor, prinzând cea mai mare cotă single pe meciul respectiv. Fii pe fază! 

Urmărește secțiunile Big Win și Ultimii Câștigători!

Hall of Fame-ul din SuperSocial are locurile lui bine definite în fiecare grup dedicat. Valabile pentru fotbal și European, cele care te vor interesa cel mai mult pe parcursul turneului final. Desfășoară de la dreapta spre stânga subsecțiunile și stai cu ochii pe cele care îți relevă Big Win-uri și pe Ultimii Câștigători! De acolo te poți inspira pentru pariurile tale viitoare și tot de acolo îți poți alege ce campion din SuperSocial să urmărești. Îți recomandăm și ambasadorii și specialiștii Superbet, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Gică Craioveanu sau Florin Răducioiu și jurnaliști de prestigiu ca Dan Filoti, Vali Moraru sau Andrei Niculescu fiind tot mai inspirați în ultima vreme. Vino online pe SuperSocial!

#ÎmpreunăSuntemSuper           #SuperSocial         #PoweredBySuperbet

de Gigi Stancu, Superbet

Europeanul 2020 îți aduce șansa unor SuperPremii. 22 de mașini, smartphone-uri și ceasuri te așteaptă în SuperClub!

INTERVIU SUPERBET | Ilie Dumitrescu analizează Anglia la EURO 2020: “Sancho, Kane și Mount vor fi la superlativ”

Sloturile Campionatului European sunt la Superbet. Partea 1/2 – Grupele A, B, C

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează