GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

INTERVIU SUPERBET | Ilie Dumitrescu analizează Anglia la EURO 2020: “Sancho, Kane și Mount vor fi la superlativ”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2021 16:24 / Actualizat miercuri, 09 iunie 2021 16:25

Fost atacant al lui Tottenham Hotspur și West Ham, ambasadorul Superbet Ilie Dumitrescu a rămas un fan și un fin analist al fotbalului englez. La start de EURO, Mister a analizat punctele esențiale din jocul echipei antrenate de Gareth Southgate și s-a declarat impresionat de linia ofensivă a Albionului. Ne-a spus și care sunt SuperPariurile sale din lotul Angliei, dar și de ce crede că Ianis Hagi ar putea juca alături de Kane sau Foden. Restul detaliilor interesante le aflați dintr-un interviu marca Superbet cu marele atacant al Generației de Aur!

Fă-ți cont la Superbet, ia bonusul de bun-venit și trăiește din plin Aventura EURO!

Superbet: Anglia a primit foarte greu gol în ultima perioadă. Poate fi apărarea marele plus față de Cupa Mondială din 2018? 

Ilie Dumitrescu: Eu consider că fotbalul actual pune preț pe organizarea în faza defensivă, dar asta nu-i implică doar pe fundași. Exemplu Man City unde cei care dau tonul când echipa se apără sunt jucătorii de profil ofensiv. Ca să ai un echilibru între atac și apărare trebui să participe toți jucătorii când se pierde mingea.

Statistica și analiza finalistelor din cupele europene a demonstrat că echipele au ajuns să se apere și în 10 jucători.

Southgate are trei fundași dreapta de clasă mondială. Pe cine ai trimite titular între Walker, Trippier și James?

Cred că Walker va fi titular. Și eu tot pe el aș conta.

Anglia la EURO 2020. Vezi SuperCotele Speciale pregătite de Superbet!

INTERVIU SUPERBET | Ilie Dumitrescu analizează Anglia la EURO 2020: “Sancho, Kane și Mount vor fi la superlativ”

Foden, Mount și Sancho sunt considerați viitorul fotbalului englez și marile speranțe de la EURO. Care ți se pare cel mai valoros în momentul de față?

Fiecare dintre ei are calitățile lui. Cel mai important e să ai la turneul final jucători în formă în perioada de dinaintea turneului. Cred că Sancho este cel mai căutat jucător. Dar există posibilitatea să joci 4-3-3 cu toți.

Cine e SuperJucătorul care va ieși în evidență? Kane, Rashford, Foden sau Sterling?

Harry Kane! Este liderul incontestabil. Lider în vestiar, lider în teren.

Pot fi considerate Anglia și Croația SuperFavoritele grupei din care mai fac parte Cehia și Scoția?

Nu. Pentru mine, favoritele certe sunt cele două naționale din insulă. Joacă pe teren propriu și asta va conta. Se mobilizează diferit când sunt acasă.

“Sancho, Mount și Kane vor fi la superlativ! Ianis Hagi ar putea juca în naționala Angliei”

Din experiența proprie, ce se schimbă la un turneu final după avansarea în fazele eliminatorii?

În multe momente de joc intervine valoarea individuală a jucătorilor. Toți continuă să se subordoneze planului tactic. Anglia chiar are în componență jucători extrem de importanți, mai ales în ultimii 20 de metri. Nu foarte multe echipe au atâtea soluții în această suprafață.

Cât va conta sezonul lung și obositor al lui City în economia randamentului lui Walker, Stones, Foden și Sterling?

În momentul în care efortul e împărțit în toate zonele terenului, acest sezon solicitant ajută foarte mult. Valoarea individuală crește cu cât crește numărul confruntărilor cu miză mare. La un turneu final ai nevoie de așa jucători.

Dacă ai fi antrenorul adversarelor Angliei, asupra cărui element din jocul englezilor ai insista cel mai mult?

Eu cred că este extrem de important să acoperi toate zonele terenului. Să fie densitate. Să faci pressing de întâmpinare și să păstrezi o distanță mică între compartimente. Centrul de greutate se mută în zona purtătorului de balon. E extrem de important ca în fața Angliei să uiți de teama aia proverbială, la cornere și să fii foarte bine intrat în meci. Culmea, să n-o lași să aibă posesia contează mai mult.

Cred că vezi punctele slabe ale adversarului atunci când ai posesia. Atunci când te aperi, poți fi surprins și de o sclipire individuală a adversarilor.

Anglia are un penalty în minutul 90 al finalei EURO 2020 și Harry Kane nu e pe teren. Pe cine alegi să execute?

Ei lucrează foarte mult la această fază și analizează adversarele. Southgate analizează mai ales jocul fără balon și știe să lucreze și la psihicul jucătorilor. Iar la penalty-urile de departajare cu siguranță că are strategii diferite și liste diferite, mai ales că va fi complicat să spui cine mai e în minutul 90 în teren dintre titulari. Totuși, dacă nu e Kane e Rashford. Și mai e cineva pe care-l simt stăpân într-un asemenea moment: Henderson, care ar bate și el bine.

Care e SuperPariul tău din lotul Angliei pentru EURO 2020?

Jadon Sancho, Mount, Kane. Toți vor fi la superlativ. Posibil Sancho să le ia fața.

Care jucător român aflat în activitate ar putea juca în naționala Angliei?

Ianis Hagi fiindcă are experiența campionatului scoțian.

Crezi că în viitor, copiii diasporei românești din Anglia care cresc în fotbalul britanic ar putea veni să ajute naționala României?

Nu doar din Anglia. Sunt foarte mulți copii de români care activează la echipe din țări foarte dezvoltate.

Intră în atmosfera de Euro alături de prietenii din SuperSocial

Vino alături de ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Mihai Leu și Benny Adegbuyi în singura rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

Fă-ți profilul în SuperSocial și bucură-te de ceva ce ne dorim cu toții: socializare cu folos pentru pariori!

SuperMilion pentru milioane de SuperFani! Plasează pronosticurile tale!

INTERVIU SUPERBET | Florin Răducioiu analizează Italia la EURO 2020: “Nicolo Barella e SuperPariul meu!”

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează