GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperMilion pentru milioane de SuperFani! Plasează pronosticurile tale!

Articol de GSP - Publicat luni, 31 mai 2021 17:50 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 17:22

Intră în cea mai spectaculoasă competiție dinaintea Euro 2020! Răspunde la 10 întrebări despre European înainte de startul turneului final și poți câștiga 1.000.000 lei cash! Dacă ai și cardul de fidelitate SUPERCLUB, poți răspunde de două ori, cu variante diferite, una online și alta din agenție! Plasează acum pronosticurile pentru SuperMilion!

Concursul SuperProno este deja unul cu un succes uriaș în rândul pasionaților de sport și pronosticuri și între iubitorii de pariuri. Superbet plusează și ne introduce în atmosfera Euro 2020 cu acest concurs nou, SuperMilion. Unul care te pune față în față cu inspirația pe care o ai și cu norocul, bineînțeles, ajutat și de statistică relevantă, așa cum Superbet oferă mereu, pentru a te ajuta să decizi când plasezi un pariu dar și când plasezi un pronostic.

Inspirație pentru întrebările SuperMilion

1. Câte meciuri la Euro 2020 vor ajunge la reprizele de prelungiri? Sub/Peste 4.5

Euro 2016 pare turneul care poate fi folosit drept referință, fiindcă a fost primul cu 24 de echipe calificate. Prin urmare, și numărul meciurilor eliminatorii a crescut de la 7 la 15. 5 meciuri au avut nevoie de reprize de prelungiri (între ele și finala Euro 2016 câștigată de Portugalia lui CR7 pe Stade de France în fața Franței). Ce spui, vom avea și la această ediție peste 4.59 meciuri care să fie decise în reprizele de prelungiri (inclusiv la penalty-urile de departajare)?

2. Va fi o câștigătoare în premieră a turneului? Da/Nu

Campionatul European are o particularitate aparte. 10 dintre precedentele 15 ediții au fost adjudecate de câștigătoare în premieră! Acum, favoritele la un triumf în premieră sunt Anglia, Belgia și Croația. Crezi în acest scenariu, în care vom avea din nou parte de un deznodământ precum cele de la Euro 1992 (Danemarca) sau Euro 2004 (Grecia), două dintre câștigătoarele bombă din istoria Europeanului?

3. Câte goluri va marca în total golgheterul turneului? Sub/Peste 5.5

Greu de egalat recordul lui Platini (9 goluri la Euro 1984), dar foarte posibil ca golgheterul să marcheze cel puțin 6 goluri, câte a marcat Griezmann, la Euro 2016. Totuși... am avut parte și de golgheter desemnat după ce a marcat doar 3 goluri (la Euro 2012). Tu ce răspunzi aici: sub 5.5 sau peste 5.5 goluri înscrise de cel mai bun marcator?

4. Care va fi numărul maxim de cartonașe galbene într-un meci? Sub/Peste 9.5

Jucători obosiți după un sezon epuizant (practic... s-a jucat aproape fără pauză din 16 mai 2020 când fotbalul s-a reluat în plină pandemie de Covid-19). În plus, și „siguranța” celor 5 schimbări posibile (chiar 6 dacă se ajunge în reprizele de prelungiri). Posibil să se bată recordul de 10 galbene într-un meci, arătate la Euro 2016! Atunci, chiar finala competiției a fost meciul cel mai dur.

5. Care va fi numărul maxim de goluri marcate într-un meci? Sub/Peste 6.5

În actualul format, se califică mai departe din grupe și cele mai bune 4 echipe de pe locul 3. Aparent, te poți redresa după o înfrângere la scor (chiar și România a făcut-o, la un turneu ce e drept de Campionat Mondial, după ce a pierdut cu 1-4 meciul doi). Există premise pentru unele meciuri deschise în faza grupelor, în care ambele echipe să marcheze și în care să se dea goluri multe. Crezi că vom asista la cel puțin un meci de 7+?

6. Care va fi numărul maxim de cornere într-un meci?  Sub/Peste 18.5

Meciuri cu 16, 17, 18 cornere la Euro 2016 și o medie de 10.88 lovituri de colț per meci. E timpul ca la Euro 2020 să asistăm și la cel puțin un meci dintre cele 51, în care să numărăm cel puțin 19 cornere?

7. Câte autogoluri vor fi la turneu? Sub/Peste 3.5

Trei la ediția precedentă. Acum, tu decizi dacă la Euro 2020 vom asista la sub 3.5 autogoluri sau la peste 3.5. Niciunul dintre jucătorii care au marcat autogoluri la Euro în acest mileniu nu s-a calificat la această ediție, respectiv, nu se mai află în activitate. 

8. Câte cartonașe roșii vor fi în turneu? Sub/Peste 5.5

Doar 3 cartonașe roșii la ediția trecută, două dintre ele pentru cumul de cartonașe galbene. Echipele sunt tot mai disciplinate în defensivă. Dar va fi primul turneu cu VAR, deci unele faulturi care poate înainte ar fi scăpat vigilenței brigăzii de arbitri vor fi sancționate acum, unele cu roșu. 

9. Câte goluri vor fi în turneu? Sub/Peste 126.5 

108 goluri ediția trecută, cele mai multe la un turneu final de Campionat European, dar cea mai mică medie din acest mileniu, doar 2.12. Acum, e posibil să avem unele defensive epuizate. Dar nici atacanții nu sunt cei mai odihniți. Vom afla împreună cât de eficienți vor fi. Dar până la startul Euro va trebui să te decizi ce pronostic plasezi.

10. Care va fi minutul primului gol din finală?

Venim după finala în care s-a deschis scorul cel mai târziu: în minutul 109! A fost pentru prima oară în istoria finalelor, când primul gol vine atât de târziu. Cel mai devreme a venit în minutul 6, în 1964, gol marcat de spaniolul Chus Pereda. All time, primul gol al finalei s-a marcat de 10 ori în prima repriză, de 4 ori în repriza secundă și o dată în reprizele de prelungire. Când spui că se va marca la Euro 2020? 

Plasează acum pronosticurile SuperMilion online

Cum se ia SuperMilionul!

Banii vor fi câștigați de cine răspunde corect la 10 întrebări. Dacă vor fi mai mulți jucători care răspund corect la 10 întrebări, atunci li se va împărți în mod egal suma de 1.000.000 de lei cash. Dacă nimeni nu va avea 10 răspunsuri corecte, banii vor merge la cine va avea 9 răspunsuri corecte. În cazul în care sunt mai mulți jucători cu 9 răspunsuri corecte, banii merg la cine a fost cel mai aproape cu pronosticul său de la întrebarea 10, de minutul primului gol. Exemplu: Avem 9 jucători cu 9 răspunsuri corecte. Primul gol al finalei se marchează în minutul 28. Dintre cei 9, avem pe unul care a pronosticat minutul 31, pe altul cu minutul 25, ceilalți 7 fiind toți cu pronostic care să fie pe minute din repriza secundă și chiar reprizele de prelungiri. Atunci, fiindcă jucătorii care au ales minutele 25, respectiv 31 sunt la distanță egală față de minutul primului gol, ei împart SuperMilionul.

Poți pune o a doua variantă dacă ai cardul de fidelitate SuperClub

Asigură-te că ai și cardul Superbet, fiindcă el îți va permite să îți dublezi șansele la SuperMilion, fiindcă vei putea plasa o variantă suplimentară. Grăbește-te, obține gratuit cardul SuperClub și plasează și cu ajutorul lui pronosticurile pentru SuperMilion! Intră în oricare dintre cele peste 1.000 de agenții Superbet și obține cardul SuperClub!

Intră în atmosfera de Euro alături de prietenii din SuperSocial

Vino alături de ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Mihai Leu și Benny Adegbuyi în singura rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

Fă-ți profilul în SuperSocial și bucură-te de ceva ce ne dorim cu toții: socializare cu folos pentru pariori!

#SuperMilion #Superbet #ÎmpreunăSuntemSuper

Finalul de sezon se apropie! Vezi cine sunt SuperPortarii marilor campionate!

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

Sezonul cald începe cu un SuperJoc! Trăiește-ți visul american cu noul Miami Bici!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează