GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Sezonul cald începe cu un SuperJoc! Trăiește-ți visul american cu noul Miami Bici!

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 mai 2021 12:11 / Actualizat vineri, 07 mai 2021 12:11

Miami, mami! Am plecat să fac banii după cum spune și Killa Fonic în imnul comediei Miami Bici. Ei bine, Superbet vine cu o nouă inițiativă și-ți aduce visul american prin intermediul unui nou SuperJoc. Codin Maticiuc și Bromania au spart topurile în lumea cineaștilor, iar acum sunt prezenți și alături de SuperPariorii noștri. Surprize curg în lanț, iar Piciu și Bilă așteaptă acum noi câștigători pe care să-i premieze cu cele mai mari Jackpot-uri. Înregistrează-te aici și încearcă acum noul joc Miami Bici!

Pune mâna pe profit!

Povestea tragică a lui Piciu și Bilă s-a transformat într-o comedie fără egal. Ajunși în Miami, cei doi băieți caută să cucerească lumea și să se îmbogățească. Ei bine, acum că au reușit, vor să-ți ofere și ție oportunitatea de a conduce o decapotabilă cu sute de cai putere, iar SuperJocul lansat de noi te poate premia cu cele mai mari Jackpot-uri din industrie. Simboluri plătitoare, rotiri gratuite și Big Win-uri te așteaptă în noul Miami Bici. Bucură-te de un nou început și pune-ți talentul la treabă. Tu poți fi următorul campion! Vezi aici Super Jackpot-ul gata să explodeze!

Trăiește SuperExperiența la intensitate maximă!

În lumea jucătorilor, curajul și perseverența te pot duce pe culmile fericirii, iar Miami Bici e genul de joc care te susține la fiecare mână. Bineînțeles, norocul nu vine din prima întotdeauna, însă câteva mâini strategic jucate te pot duce pe un drum pavat de câștiguri. Noua experiență Miami Bici stă acum la dispoziția tuturor jucătorilor, așa că descarcă aici aplicația Superbet de Jocuri și pune-ți norocul la încercare!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER 

Autor: Silviu Elisei

Jackpot istoric plătit de Superbet! Vino să-l cunoști pe cel care a încasat 2.807.123 lei și ne-a răspuns la 10 întrebări!

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

Un bihorean a bifat un nou record la Superbet: 500.000 de lei câștigați pe un singur bilet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează